1 svar
308 visningar
jennie02 6
Postad: 30 apr 2020

Spanska steg 4 - Nationella prov skriftlig del

Hejsan! 

 

Ska ha nationella prov (kursprov) i Spanska steg 4 om någon vecka och undrar om det är någon som gjort den skriftliga delen och kan berätta på ett ungefär vad det är som kommer? Tänkte mest om någon som tidigare skrivit de nationella proven i spanska steg 4 kan berätta vilket ämne som de skrev om på den skriftliga delen, bara så jag får en aning om vad jag kan förvänta mig till nästa vecka:) 

 

Väldigt tacksam för svar!  

jennie02 6
Postad: 14 maj 2020

Hej igen!

Hade provet och det gick bra! Tänkte skriva vad det handlade om för att hjälpa någon därute som kanske behöver samma hjälp som jag behövde :) Vi skulle skriva ett personligt brev för en ansökan till ett jobb. Vi fick välja mellan tre yrken och skriva ett brev som skulle innehålla bland annat varför man vill ansöka till jobbet, vilka erfarenheter man har, varför man tror att man skulle passat för just det yrket och hur många timmar man kan tänka sig att jobba/hur mycket man vill ha betalt osv. En vanlig jobbansökan helt enkelt! 

Hoppas detta hjälper någon därute som söker efter lite inspiration när det kommer till den skriftliga delen i kursprov/nationella spanska steg 4. Sen är det ju annorlunda varje år och det ser olika ut för alla skolor. Men detta kanske ger en ide om vad som kan komma!

Svara Avbryt
Close