---Logga in så försvinner jag!---

Välkommen till pluggakuten.se - din läxhjälp på internet!

Pluggakuten är först och främst ett forum där du kan få hjälp med det mesta som rör skolarbetet. Du kan t.ex. få mattehjälp, fysikhjälp, språkhjälp eller hjälp med någonting helt annat. Det spelar ingen roll vad ditt problem handlar om eller vilken nivå det ligger på utan alla är välkomna. Frågorna och svaren i forumet sträcker sig idag hela vägen från de lägre årskurserna på högstadiet upp till avancerade kurser på universitets och högskolenivå. De mest aktiva grupperna är idag matematikforumet och fysikforumet.

För matematikproblem och liknande så finns dessutom MathSymbolizer tillgänglig som hjälper dig att infoga matematiska formler direkt i forumet för att öka läsbarheten utan onödigt krångel. Vi tillhandahåller även en formelsamling i bl.a. matematik, fysik och kemi som är bra att ha när man vet hur någonting ska lösas med saknar rätt formel.

Senaste ämnena som diskuteras i forumet


För dig som är registrerad på forumet finns även funktionen
visa nya inlägg sen ditt senaste besök.

Sök på pluggakuten med hjälp av google

Senaste skolrelaterade nyheterna

Här finner du skolrelaterade nyheter som är publicerade av tidningar runt om i Sverige. Listan uppdateras ca 4 ggr per dygn. Klicka på rubrikerna för att läsa artiklarna i sin helhet på respektive tidnings hemsida.

Raketer gömdes i FN-skola i Gaza - Svenska Dagbladet

Publicerad: 30-Jul 02:06
Raketer gömdes i FN-skola i GazaSvenska DagbladetRaketer gömdes i FN-skola i Gaza. FN:s flyktingorgan Unrwa har hittat raketer som lagrats i en skola man driver i Gazaremsan. 30 juli 2014 kl 02:34, uppdaterad: 30 juli 2014 kl 02:36. Talespersonen Chris Gunness fördömer dem som på så vis satt ...mer »

Debatt: Forskning och närhet ger bättre skola - Expressen

Publicerad: 29-Jul 08:07
Debatt: Forskning och närhet ger bättre skolaExpressenMats Persson, riksdagskandidat för FP, skriver den 23 juli att han vill förstatliga skolan för att höja läraryrkets status. Det är en bra ambition. Inget är så viktigt för att ge alla en bra framtid som att alla klarar skolan. Tyvärr är Malmö en av de ...

M överklagar stängning av skola - Helsingborgs Dagblad

Publicerad: 29-Jul 21:00
Helsingborgs DagbladHelsingborgs DagbladEftersom mark- och miljödomstolen hävt skolans nuvarande bygglov på Risekatslösavägen är det inte heller lämpligt att ha skolverksamhet på Fibergatan, eftersom den också ligger inom skyddsområdet för Saint Gobain Isovers fabrik, ansåg nämnden.

Brand i skola i Kiruna - Aftonbladet

Publicerad: 27-Jul 00:01
Helsingborgs DagbladAftonbladetLarmet om branden i Vita viddernas skola och förskolan Fjället kom strax före 04-tiden. Strax före 08-tiden arbetar brandmän fortfarande med att bekämpa eldsvådan. - Byggnaden brinner och det finns inte så mycket att rädda. Vi har försökt att rädda en ...Skola brann ner i Kirunaalla 24 nyhetsartiklar »

En skola att lita på - Upsala Nya Tidning

Publicerad: 24-Jul 00:23
Upsala Nya TidningFör Vänsterpartiet är likvärdighet ett nyckelbegrepp. Barn behöver olika mycket stöd, och en likvärdig skola kompenserar för dessa olika förutsättningar. Alla elever ska kunna lita på att skolan kan ge den hjälp de behöver för att lära sig. Så är det ...

Kraftig brand i skola i Kiruna - Svenska Dagbladet

Publicerad: 26-Jul 06:50
Kraftig brand i skola i KirunaSvenska DagbladetKraftig brand i skola i Kiruna. En skolbyggnad på Kaserngatan i Kiruna började brinna tidigt på lördagsmorgonen och boende i området uppmanades att stanna inomhus och stänga alla fönster på grund av röken, som dock inte ska vara farlig att andas in.

Veckans fråga

Ingen pågående fråga för tillfället

Gamla omröstningar

Senaste wikiartiklarna

Här finner du de 10 senast skapade artiklarna i wikin.

Implikation

Publicerad: 10-Jun 01:16
Begreppet implikation används för att beskriva en relation mellan två påståenden, exempelvis ekvationer. <math>\Rightarrow</math> är symbolen för högerimplikation. <math>

Ekvivalens

Publicerad: 10-Jun 00:56
Begreppet ekvivalens används för att beskriva en relation mellan två påståenden, exempelvis ekvationer. "A är ekvivalent med B" innebär att "A är sant om och endast om B är

Publicerad:

Publicerad:

Publicerad:

Publicerad:

Publicerad:

Publicerad:

Publicerad:

Publicerad:


Copyright © 2006-2007 - Thomas Karlsson
 |  Denna sida använder cookies |  Kontakta oss |  Feedback |