Välkommen till Pluggakuten.se!

Pluggakuten.se är ett forum där du kan få hjälp med allt som rör skolarbetet. Här kan du få läxhjälp eller få tips om hur du pluggar effektivt eller hur du undviker onödiga poängavdrag på prov. På Pluggakuten.se diskuterar vi lösningar på alla frågor som dyker upp när en pluggar, oavsett ämne eller kurs. Det spelar ingen roll vad ditt problem handlar om eller vilken nivå det ligger på - alla frågor är välkomna. Frågorna och svaren i forumet täcker hela vägen från de lägre årskurserna i grundskolan upp till avancerade kurser på universitets- och högskolenivå.

Pluggakuten.se är en utmärkt plats att få hjälp med pluggrelaterade frågor utanför lektionstid. Att hjälpa någon annan med något du kan ger dig en djupare förståelse i ämnet. Pluggakuten.se är därför en resurs både för den som frågar och för den som hjälper till!

Pluggakuten.se har funnits sedan 2006 och tusentals frågor har besvarats och diskuterats sedan starten. 2014 tog Mattecentrum över driften av forumet.

Tänk på att det inte finns någon garanti för att lösningar på problem som publiceras på Pluggakuten.se alltid är korrekta. Även om personen som löst problemet har stora kunskaper i ämnet kan hen naturligtvis ha gjort slarvfel. Gå igenom lösningen ordentligt innan du accepterar svaret. Pluggakuten.se inte är ett forum där andra kommer att göra dina läxor och inlämningsuppgifter åt dig. Pluggakuten.se finns för att stödja ditt egna arbete. Användande av Pluggakuten.se i rent fusksyfte tolereras inte.

Nya Pluggakuten.se, som du nu besöker, är helt ombyggd från grunden och driften sker i samarbete med byggföretaget NCC. Se film med Christina Lindback, NCC:s hållbarhetschef, om vikten av kunskaper i matte och naturkunskap.

Har du sedan tidigare ett konto på Pluggakuten.se? Kul! Skapa ett nytt konto och ange samma användarnamn och lösenord som du hade innan. Då får du behålla ditt användarnamn även i fortsättningen. 

Alla gamla trådar på gamla Pluggakuten.se finns kvar. Det går även fortsättningsvis att besvara frågor i det gamla forumet, men det går inte att skapa nya trådar.

Här finns det lite tips och trix om hur Pluggakuten fungerar.

Här kan du läsa mer om den nya sajten.

Mejla pluggakuten@mattecentrum.se om du har frågor eller vill komma i kontakt med administratörerna. 

Hjärtligt välkommen till nya Pluggakuten.se!

 

Mattecentrum
Grev Turegatan 44
114 38 Stockholm

info@mattecentrum.se
www.mattecentrum.se

Close