Bli medlem på Pluggakuten

Vad kul att du vill bli medlem hos oss! Det går på ett kick, läs igenom våra regler och ange dina uppgifter – sen är det bara att tuta och köra!

Önskat användarnamn

E-post

Lösenord

Bekräfta lösenord

Välkommen till Pluggakuten!
Här finns det några regler du måste följa:

Fusk är inte tillåtet

Visa alltid hur du har försökt själv. Om du inte kommit någon vart, berätta vad du tror skulle kunna fungera, och vad du hittat när du letat i din lärobok och på nätet.

Skriv en rubrik som beskriver trådens innehåll. En bra rubrik är "Ekvationssystem: Kim säljer fika". En dålig rubrik är "AKUT hjälp med matte!!!".

Gör en ny tråd för varje fråga, och endast en tråd per fråga.

Radera inte dina frågor efter att de har besvarats av andra användare.

Bumpa inte din tråd inom 24 timmar efter att tråden postats, eller inom 24 timmar efter trådens senaste inlägg. Att bumpa innebär att skriva ett inlägg som inte bidrar till tråden, exempelvis "Någon??".

Här hittar du fullständiga regler för Pluggakuten!

Förnamn

Efternamn

Gatuadress

Postnummer

Postort

Födelseår

Kön

Medlemsförening

Välkommen som medlem i Mattecentrum!

Pluggakuten drivs av den ideella föreningen Mattecentrum. När du blir medlem på Pluggakuten blir du medlem i Mattecentrum automatiskt. Medlemskapet i Mattecentrum är gratis och innebär inga åtaganden från din sida.

Dina personuppgifter (namn, adress, e-post m.fl.) visas aldrig publikt på webbplatsen. Dock måste de vara korrekta för att vi ska kunna godkänna dig som medlem eller användare på Pluggakuten.

Ju fler medlemmar Mattecentrum får, desto mer medel kan vi söka till verksamheten. Du bidrar därmed till utveckling och drift av Pluggakuten när du blir medlem i Mattecentrum.

Medlemskap i Mattecentrum gäller för ett kalenderår. 

Godkänn

Har du problem med att bli medlem?
Mattecentrum har nyligen implementerat ett nytt medlemssystem och vi har viss teknisk störning. Om du inte lyckas skapa ett medlemskap och/eller får ett felmeddelande, vänligen kontakta oss på info@mattecentrum.se och fyll i vad problemet är samt vad som stod i felmeddelandet. All feedback är värdefull och tas på allvar.

Close