0 svar
160 visningar
Melio 6
Postad: 16 jan 2019 Redigerad: 16 jan 2019

Allemansrätten, 2 frågor

1. Vad finns det för miljöproblem kopplat till allemansrätten?

jag hade ingen aning om att det fanns miljöproblem kopplat till allemansrätten. Men kanske att man får plocka blommor som kanske är jätteviktiga i ett ekosystem. (jag kan inte hitta något svar och jag vet inte så mycket om miljöproblem som är kopplade till allemansrätten, så kan ni hjälpa mig?)


2. Hur kan man få en upplevd ökad hälsa genom att nyttja  
allemansrätten? Ge olika exempel.

man kan få ökad hälsa genom att man får vara ute i naturen och springa vilket leder till att hjärtat pumpar och därför så tränar man upp hjärtmuskeln som i sin tur leder till att man får ett strakare hjärta vilket är en förbättrad hälsa. (Men jag vet inte vilka andra organ som kommer att nyttjas bara av allemansrätten, för man kan träna hemma eller i gym. Det gör att allemansätten inte hjälper så mycket. så jag är tacksam om ni kan svara på vilka andra organ eller kanske färdigheter som leder till en upplevd ökad hälsa genom bara allemansrätten?)

 


Det är frågor i första ring i gymnasiet. 

Du har redan gjort en tråd om precis de här frågorna.  Redan då blev du tillsagd att göra en tråd om varje fråga. Gör alltså två nya trådar, en om varje fråga. Tråden låses. Smaragdalena, moderator

Tråden är låst för fler inlägg

Close