3 svar
28 visningar
Athena.5 är nöjd med hjälpen
Athena.5 81
Postad: 26 apr 09:28 Redigerad: 26 apr 11:36

Anabola sterioder

Undrar vilka fördelar det finns med anabola sterioder? 

Har sökt lite och hittar tillmestadels bara nackdelar. 

bacon 64
Postad: 26 apr 10:31

Haha, ja ditt testosteron ökar explosivt vilket leder till att reparationen av skadade muskelfibrer sker otroligt mycket snabbare, vilket såklart leder till ökad muskeltillväxt. Detta under förutsättningen att du faktiskt tränar (tex går på gym)

 

Sedan finns det ju kanske en anledning till varför du bara hittar nackdelar..

mag1 2248
Postad: 26 apr 10:34

I vissa sjukdomstillstånd/hormonrubbningar kan kroppen inte bilda de tillväxthormoner som behövs för att kroppen skall utvecklas normalt och för att hålla kroppens uppbyggnad/nedbrytning i balans. Speciellt ses detta under puberteten vid brist på tillväxthormoner.

Och genom att tillföra patienten tillväxthormon (det som saknas så klart, det finns många som samspelar) kan bristen på tillväxthormon till stor del del kompenseras för. Att behandla individer med hormonstörningar är det medicinska skälet till att producera anabola steroider.

Sedan finns det dessvärre allt för många med fullständigt normal hormonbalans, som själva skapar sin egen hormonstörning (!) genom att äta/injicera anabola steroider i syfte att försöka bygga muskler. Och det är denna hormonstörning, som de själva skapar, som ger alla de negativa effekterna för individen och samhället.

Athena.5 81
Postad: 28 apr 08:58

tack för hjälpen!

Svara Avbryt
Close