6 svar
30 visningar
Plugghingsten är nöjd med hjälpen!
Plugghingsten 95
Postad: 10 dec 2018

Android Studio

Hej!

Jag har i uppgift att sätta mig in i att skapa enklare appar men får ej ihop det. Jag har nu skapat något väldigt enkelt och vill bara testa appen för att se om det fungerar. När jag testar att köra får jag två felmeddelanden:

Varför vet jag inte och jag har försökt hitta lösning via internet. Det som var troligast var om jag körde med en annan processor än Intel men det gör jag inte:

Någon som vet vad jag kan göra för att få det till att fungera?

SeriousCephalopod 1143
Postad: 10 dec 2018

Upplösningen är för låg för att man ska kunna läsa felmeddelandet. 

Laguna Online 2548
Postad: 10 dec 2018

Texten i bilden är alldeles för liten för att läsa. Kan du zooma in på det relevanta, eller skriva av?

Plugghingsten 95
Postad: 10 dec 2018

Laguna Online 2548
Postad: 10 dec 2018

Det här verkar beskriva problemet, och lösa det:

 

https://stackoverflow.com/questions/51399634/emulator-emulator-error-x86-emulation-currently-requires-hardware-acceleratio

Själv kör jag inte Windows.

Plugghingsten 95
Postad: 10 dec 2018

Tack för länken men kan inte så mycket om BIOS, får läsa om det och bli mer kunnig om det först.

Varför inte Windows? Är det just inom Android Studio eller alltid? Vad använder du istället? Motivera gärna!

Laguna Online 2548
Postad: 10 dec 2018
Plugghingsten skrev:

Tack för länken men kan inte så mycket om BIOS, får läsa om det och bli mer kunnig om det först.

Varför inte Windows? Är det just inom Android Studio eller alltid? Vad använder du istället? Motivera gärna!

Jag använder Linux.

Mina små appförsök har jag gjort utan något menybaserat verktyg, men jag missar förmodligen en del praktiska funktioner på det viset.

Svara Avbryt
Close