1 svar
58 visningar
Laguna Online 5099
Postad: 23 sep 2018

Är det bra att skriva något i trådar som frågaren redan har markerat som lösta?

Det händer att jag vill tillfoga en kommentar i en tråd där den som startade tråden har markerat att den är nöjd med svaret. Jag har inte gjort det hittills (utom av en tillfällighet när frågaren hann före medan jag skrev ett svar) för jag är orolig att i så fall ingen märker min kommentar, eller i alla fall inte frågaren, som den ju är riktad till.

 

Hur tänker ni andra?

 

Nu ser jag att det står "jag vill bli notifierad vid svar" här nere, redan ikryssad, så om inte frågaren har avmarkerat den rutan så kommer den att få veta att nåt nytt har kommit.

Teraeagle 6879 – Moderator
Postad: 23 sep 2018

Om man tycker att det finns mer att tillföra i tråden så tycker jag absolut att man ska posta ett inlägg även om den är grönmarkerad. För det första kanske man kan ge en ännu bättre förklaring som lättare förstås av trådskaparen, för det andra kanske det hjälper någon annan med samma problem som har letat upp tråden i efterhand, för det tredje händer det att användare grönmarkerar trådar av misstag. I dagsläget går det inte att ta bort markeringen, vilket vi dock har med på listan med utvecklingsförslag.

Svara Avbryt
Close