2 svar
171 visningar
Rama Khalouf är nöjd med hjälpen
Rama Khalouf 21
Postad: 17 maj 20:36 Redigerad: 17 maj 20:59

Argumenterande text

Jag håller på att skriva en argumenterande text om att anonymitet på internet borde avskaffas. Jag har skrivit min inledning och mina tre argument, men jag behöver tips på vad jag skulle kunna lägga till i min inledning.  Även förslag på hur jag kan skriva avslutningen. 

det här är inledningen:

Anonymitet på internet borde avskaffas. Internet skapades för att underlätta vårt liv och det är något som vi har användning av dagligen. Men det har skapat konsekvenser för oss då man exempelvis kan vara anonym på sociala medier. Ifall det inte ska skrivas något olämpligt eller olagligt, varför ska man behöva vara anonym? 

 

HJÄLP tack

Ett argument mot anonymitet på internet är att både nätmobbning och trollfabriker skadar många personer och institutioner.

Ett motargument är att allt som är olagligt inte nödvändigtvis är olämpligt – journalister, politiska dissidenter i svagdemokratiska länder, det finns många personer som behöver anonymitet. :)

Desperat Elev 4
Postad: 20 maj 14:26

Tyckte inledningen var bra :)

Men tänkte mest på att du satte tesen i början på inledningen. Dvs "anonymitet på internet borde avskaffas". Medan du har en fråga i slutet av inledningen. Vet bara att min svenskalärare är ganska noga på att tesen ska vara den sista meningen i inledningen i en argumenterande text. Annars finns risken att den blandas ihop med en diskuterande text (som diskuterar en fråga)

Svara Avbryt
Close