4 svar
56 visningar
Laguna 12542
Postad: 25 dec 2020

Bild syns inte alltid

Jag har märkt att när uppkopplingen är långsam eller dålig, så händer det ibland att om ett inlägg innehåller en bild så syns den inte. Att ladda om sidan hjälper ofta, men man måste veta att det borde vara en bild där. Nu får man inte nån ledtråd om det. Det skulle vara bra om det stod nåt i stil med

[kunde inte ladda bild] 

macson 110 – Admin
Postad: 25 dec 2020

Hej!

 

Vad har du för device som du surfar med? Vilken browser?

 

Det låter ju som ett timeout-problem, dvs att browsern ger upp och slutar att försöka ladda bilderna efter ett tag? Eller får du upp detta direkt när sidan laddas?

 

En screenshot hade kunnat hjälpa till för att förstå problemet bättre, men om det handlar om uppkopplingen så är det inte mycket vi kan göra med Pluggakuten för att förbättra det.

Laguna 12542
Postad: 25 dec 2020

Problemet är ju felhanteringen: javascript-koden som hör till sidan misslyckas med att hämta en bild, och talar inte om det. 

Det här är i Chrome på mobil. 

macson 110 – Admin
Postad: 25 dec 2020
Laguna skrev:

Problemet är ju felhanteringen: javascript-koden som hör till sidan misslyckas med att hämta en bild, och talar inte om det. 

Det här är i Chrome på mobil. 


Android eller iOS? Om du lyckas få en screenshot på problemet så är det också hjälpsamt.

Vi utvecklar inte aktivt nu under helgerna men vi vill gärna undersöka saken närmare när vi är tillbaka.

Laguna 12542
Postad: 25 dec 2020

https://www.pluggakuten.se/trad/varfor-ar-normalkraften-ritad-nerat-i-samma-riktning-som-tyngdkraften/

Tänk bort bilden i början.

Android. 

Svara Avbryt
Close