darinet 104
Postad: 3 mar 2020

Donation

Hej, det har inget med skolan att göra utan jag frågar bara hur man kan skänka bort pengar till fattiga länder anonymt. Det finns ingen stor anlednibg till varför jag vill vara anonym men jag vill bara inte att folk ska se mitt namn och kontakta mig osv. Kan man Swisha Anonymt?  Finns det ett annat betalningssystem där man anonymt kan ge pengar?  En annan sak är, kan vara säker på att dessa organisationer verkligen använder pengarma för att hjälpa.

Hur anonym behöver du vara? Om du vill vara helt anonym har du nog två alternativ, antingen kontanter eller kryptovalutor. Inget annat alternativ är helt anonymt (och det är ytterst tveksamt om ens ovanstående alternativ är helt anonyma, tyvärr). Vilka är det du är orolig ska kontakta dig? Om du skänker pengar till en seriös välgörenhetsorganisation bör de inte kontakta dig om du inte godkänner att de gör detta. 

Vad det gäller vad dina pengar går till finns det regelverk och kontroller, i Sverige brukar man prata om ett 90-konto, vilket är en kvalitetsstämpel som talar om att organisationen du skänker pengar till använder pengarna på ett vettigt sätt. 

Svara Avbryt
Close