9 svar
155 visningar
Laguna Online 15274
Postad: 19 jul 18:55

Ett fel har uppstått

"Ett fel har uppstått" får jag ganska ofta numera. Om det har med de senaste uppdateringarna att göra vet jag förstås inte. Senast hände det för några minuter sedan, och dessförinnan för någon timme sedan. Det verkar lösa sig efter några minuter. 

Skriv gärna ned tiderna då det händer, samt webbläsare och enhetsmodell, och skicka i ett PM till Palle Dekert eller macson, eller skriv här i tråden. Jag ber våra teknikmagiker kolla på det. :)

Palle Derkert 1012 – Admin
Postad: 19 jul 21:04

Det vi behöver veta är även vad du gör när det händer och webbadressen till sidan som det inträffar på.

Laguna Online 15274
Postad: 19 jul 21:43

Nyss, igen.

pluggakuten.se helt enkelt. 

beerger 309
Postad: 19 jul 21:50

Tog mig ungefär 5min att komma in på sidan nu. Provade från telefonen, med mobilt nätverk, samma problem.. Varit så några gånger per dag senaste dagarna.

Dracaena Online 2356 – Moderator
Postad: 19 jul 21:53 Redigerad: 19 jul 21:54

Instämmer, det spelar ingen roll om jag är inne på telefonen eller datorn, ibland tar det 2-3min för att det ska ladda in på pluggakuten men ofta så fungerar hemsidan fläckfritt efter jag väl har kommit in (ibland kan det fortfarande vara lite segt att ta sig runt).

Skedde senast 21.18 för mig då jag försökte ansluta från min datorn som kör windows och webbläsaren chrome. Jag försökte helt enkelt bara ansluta till pluggakuten.se som vanligt.

Det hände även mig alldeles nyss. Jag klickade på min profilbild för att se en avisering och fick detta efrer c 30 sekunder.

macson 194 – Admin
Postad: 20 jul 11:32

Halloj!

Tack för rapporterna, det är alltså så här oavsett vilken sida ni försöker surfa vid dessa tillfällen eller hur? Vi har problem ibland med att databasen "hänger sig", den startar om sig själv efter någon minut vilket baserat på symptomen verkar vara det som händer här. Vårt övervakningsverktyg larmade igår men den vaknade av sig självt. 

I den bästa av världar vill jag hitta exakt vad det är som gör att databasen hänger sig men det är lite som att leta efter en nål i en höstack tyvärr. Fortsätt gärna rapportera detta och gärna om ni märker att det händer vid någon speciell typ av action som ni gör, typ sparar, ändrar X osv.

macson 194 – Admin
Postad: 20 jul 15:28

Vi har gjort lite justeringar nu, kommer troligen även att öka prestandan på servern en aning. Hoppas att mina initiala fixar kan bidra positivt redan nu. Håll gärna ett extra öga.

Hände mig idag kl 16 ungefär.

Svara Avbryt
Close