0 svar
38 visningar
OmarTaleb 47
Postad: 1 maj 12:31

Exkursion

Hallå där!

Vi fick i uppgift att göra en exkursion i biologi. Läraren sa att vi elever kan antingen komma på egna ämnen eller så väljer man ett färdigt ämne. Jag valde ett färdigt ämne, där jag ska jämföra lövskog med barrskog. Jag bestämde mig att jämföra flora i varje ekosystem. Innan vi skulle gå på exkursion ville läraren att vi ska skriva en planering över exkursionen, planeringen ska innehålla mål/syfte, teori och metod/utrustning. Jag gjorde en planering som läraren ville och lämnade in det (sedan var jag tvungen att skriva om den, för läraren hävdade att mitt mål inte var tillräckligt tydligt). 

För två dagar sedan gick vi ut med läraren och gjorde exkursionen (gruppvis eller individuellt - beroende på vad man valde), jag gjorde exkursionen individuellt. Jag följde det som jag tidigare skrev i ''metod'' i min planering, och nu när jag skriver rapporten tycker jag att min exkursion var dålig.

Upprepa sedan förfarandet för ekosystem 2. (fick inte med den i bilden).

 

Nu funderar jag att göra om min exkursion, har ni några tips för att göra det bättre och för att kunna besvara mina frågor i ''mål''?

Svara Avbryt
Close