2 svar
32 visningar
ali4535 6
Postad: 22 maj 2019

har fastnat på detta. kan ni lösa detta.

Beräkna värdet av uttrycket  2s + 3t + 4s + 5t  då både s = -1 och t = -1.

Qetsiyah 670
Postad: 22 maj 2019

om s=-1 så är 2s=2*(-1)=-2. Så fortsätter du på samma sätt med de andra!

Smaragdalena 26927 – Moderator
Postad: 22 maj 2019 Redigerad: 22 maj 2019

ali4535, det står i Pluggakutens regler(och i rutan där du skriver in din rubrik) att rubriken skall berätta vad frågan handlar om . Det står också att du bara skall posta en tråd om varje fråga. Jag låser den här tråden./moderator

Svara Avbryt
Close