1 svar
175 visningar
Ronja är nöjd med hjälpen
Ronja 34
Postad: 17 sep 2020 15:54 Redigerad: 12 mar 2021 08:03

Hälsoprojekt

Hej!

Nu är det dags för mig att göra hälsoprojekt för mig själv. Jag har aldrig varit den personen som gillade idrottslektionen och höll aldrig på med någon sport . Jag är stressad och vet inte hur ska jag börja med träningsprojektet. Jag vill förbättra min kondition och jag tycker att kondition träning är helt okej medan styrketräning är jobbig.   Jag tänkte att köra konditionsträning och kombinera den med styrketräning men vilka skulle vara bra att utföra.  Jag undra hur ska jag dela upp träningen och hur många gånger ska jag träna om veckan och vilka träningsmetoder som finns?

Tack i förhand!

COOLMOA 35
Postad: 12 mar 2021 00:44

prova att springa x antal meter, för att sedan göra ex 5 situps, eller fällknivar, båten, olika nyper av planka, knäböj osv. och spring tillbaks.

för att få bra kondis skulle jag gå en promenad i en skog (ska ta ca 50 min, 3-4 gånger per vecka), eller något annat ställe som fördes, den första veckan. Andra veckan skulle jag öka takten till en powerwalk, och tredje veckan skulle jag öka denna runda till en övergång mellan powerwalk och lätt joggning. fjärde veckan skulle jag övergå till majoriteten av lätt jogging. då det gått 1 månad och en vecka, skulle jag övergå till lätt joggning, för att veckan efter övergå till jogging. 

Svara Avbryt
Close