1 svar
180 visningar
wisam är nöjd med hjälpen!
wisam 5 – Avstängd
Postad: 30 aug 2019

Hjälp med Grammatik (Läs, texten om du hittar en fel i grammatik skriv ner den

Godisreklam borde vara olagligt 

Vi ungdomar gillar att äta Snacks, Godis och Drickor Red Bull men varför? Varför, Gillar vi att äta eller dricka just detta? 

Ju för att de styr oss genom att sätta reklamer runt omkring oss. Först och främs, Vet du att i hela världen betalar man 965 Miljarder Dollars för reklamer och Marknadsföring. 

Speciellt i våra mobiltelefoner, När du ser en Red Bull reklam till exempel så de visar hur bra den är och att den ger dig energi och du bli starkare men nej det gör den inte. När du gå till en affär och du ser Red bull så din hjärna påminna dig på reklamen och hur stark blir man efter att dricka Red bull och helt plötsligt ser du en Red bull flaska i din hand.

När du dricker Red Bull för första gången så vill du ha bara mer och mer för att ditt undermedvetna säger till din hjärna att mannen i reklamen har blivit starkare så du måste bli starkare också, Då din hjärna utsöndrar dopamin som gör dig glad och du känner dig starkare men, Du vet inte att när hjärnan utsöndrar dopamin bara när vi äter mycket socker speciellt socker och Red bull innehåller mycket socker så varje gång du dricker din hjärna utsöndrar dopamin så det därför du vill ha mer varje gång. 

Det som du vet inte att du skada dina kropp speciellt dina tänder, Hjärta, Hjärna, Lever och din mage. Ja det vad nästan alla Godis och energidryck företagare sprids mellan oss 

Det som är bra med reklamer är att du kan jämföra olika priser och egenskaper. I nutiden om du vill visa en timme av en serie som du har gjort i FOX eller CBS kanaler det kostar ca 3 miljon dollars och vem betalar det. Ju det den tråkiga delen av din serie det reklamen som betalar det, Så det kan vara bra på nåt sätt. 

90% av google inkomster är från reklamer.

Så vad är lösningen?

Jag tror att vi måste förbjuda reklamer och hjälpa andra människor i fattiga länder med pengarna som vi betalar till reklamer.

Affe Jkpg 6796
Postad: 30 aug 2019

Välkommen till Pluggakuten Wisam!

Vi försöker i första hand ge dig hjälp, så att du själv kan lösa din uppgift.

Din text innehåller tyvärr mängder med fel. Många programvaror man använder för att skriva text, innehåller även en rättstavnings-funktion och t.o.m. en grammatik-kontroll. Det skulle varit till stor hjälp för dig.

Exempel:

Godisreklam borde vara olagligt! 
Vi ungdomar gillar att äta snacks, godis och dricker Red Bull. Varför gillar vi just dessa? 

Svara Avbryt
Close