1 svar
29 visningar
br123 5
Postad: 8 okt 11:43

hjälp med min krönika

hej jag behöver hjälp har skrivit min krönika om  bady shaming. vet dock inte vad jag jkan forsätta skriva, någon svarade skulle tacka ortoligt mycket!

 

min krönika:

 

Body shaming - något som allt för många tjejer utsätts för

 

“She looks like a 30th year old mother ”, “now she’s gonna change her style cause she’s 19 now” och “She so fat” är kommentarer ser jag för ofta i alla sociala medier, speciellt på instagram och twitter. Det är fullt av kommentarer hit och dit om andras kroppar och speciellt om unga tjejer. Men varför tycker folk att deras kommentarer och åsikter om någon annans kropp är nödvändiga? 


De flesta som får mest hat kommentarer om deras kropp är influencer och kändisar med många följare och stor plattform. Jag tycker att ingen borde ha en åsikt om någon annans kropp. 


Det är din kropp! 


Förstår mig inte på varför man ska ens kommentera på en annans kropp som man inte känner. Hur känner de sig efter de har skrivit efter den dem har skrivit. Känner de inte 

b3lla0lss0n 13
Postad: 8 okt 14:37

Om du vill kan du ha med vad man kan göra om man ser/hör någon bli bodyshamead t.ex i skolan eller online, du kan också ha med varför du tror folk bodyshamear andra, kanske det kan ha med att dom själva är osäkra på sin kropp och känner att dom behöver kommentera andras kroppar för att själva känna sig bättre.

Hoppas det hjälpte! :)

Svara Avbryt
Close