1 svar
85 visningar
Petar 13
Postad: 14 okt 2020

Hörförståelse hjälp :(

Hörförståelse är det svåraste för mig. Jag har redan klarat nästan alla uppgifter för den här veckan och den här är väldigt svår för mig och jag ber någon att hjälpa mig. Det är mycket lättare för mig att läsa fortfarande tyvär.

Tusen tack.

_________________________________________________________________________________________

När du har lyssnat på Jonas Karlsson program i Sommar i P1 så sammanfattar du det du tyckte var mest intressant - i en löpande text med inledning, huvuddel och avslutning.

- med lämplig rubrik - samt källhänvisning (t.ex. I radioprogrammet Sommar i P1 med författaren Jonas Karlsson....) Skriv 10-15 meningar.
_____________________________________________________________________________________________ 

Om någon är väldigt uttråkad och inte har något annat att göra eller om han gillar att hjälpa någon kan han lyssna på den här länken.      https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/359355?programid=2071

  Ha en bra dag allihopa

majskolv54 6
Postad: 5 nov 2020

Mitt tips är att innan du skriver den löpande texten så skriver du ner anteckningar i punktform om dina åsikter om programmet som du sedan skriver en löpande text utifrån. Du kan ta anteckningar medan du lyssnar på programmet eller om det du kommer ihåg efter du har lyssnat på det. Du kan även lyssna på programmet om och om igen så att du förstår vad det handlar om lättare och lättare.

Svara Avbryt
Close