0 svar
107 visningar
ii_noor06 är nöjd med hjälpen
ii_noor06 283
Postad: 4 jun 14:18

Idrott & Hälsa 1

Hej!...

Jag behöver hjälp med en sista uppgift som jag har i idh 1.... HÄr kommer uppgiften...

I den här uppgiften ska du välja ett antal övningar/rörelseaktiviteter som du fördjupar dig i och som främjar din fysiska förmåga och hälsa. Du ska planera och med goda rörelseaktiviteter genomföra träning i utom- och inomhusmiljö samt beskriva aktivitetens betydelse för träning, hälsa och livsstil. Uppgiften ska redovisas praktiskt (film) och dokumenteras (En A4-sida)

Efter perioden ska du ha förmåga att träna med goda rörelsekvaliteter avseende teknik i övningar och rörelsemönster vid förflyttning i utom- och inomhusmiljö. Vidare ska du kunna använda dina rörelser i relation till syftet med din träning (styrka, kondition, rörlighet, koordination och/eller spänst).

 Du ska beskriva och visa hur du anpassar övningarna/aktiviteterna för att träna och utveckla din fysiska förmåga och hälsa. Motivera hur du har varierat och anpassat din valda träning för att utveckla olika fysiska kvaliteter. I din motivering ska du använda adekvata teorier, termer och begrepp.

Har försökt med uppgiften mycket men problemet är att jag inte förstår den riktigt... Skulle någon kunna förklara vad jag ska göra i denna uppgiften...

Svara Avbryt
Close