1 svar
66 visningar
0987 32
Postad: 12 okt 2021 20:48

industriella revolutionen

hej,

jag behöver hjälp med positiva och negativa saker i samhället på kort sikt när det kommer till industriella revolutionen! 

jag har skrivit att producering av transport gjorde det enklare för varor och människor att transporteras som en positiv sak och att maskinerna tog folkets jobb som en negativ sak. 

skulle behöva hjälp med några fler saker. 

Candyflossfun08 26
Postad: 13 okt 2021 21:19

Något positivt kan vara att man kom de systemet vi har idag där vi betalar med pengar istället för natura. En annan fördel kan vara att uppfinningen av nya maskiner förenklade jobbet i industrier och eftersom en maskin kunde gör flera människors jobb så kunde man öppna fler företag.  Du kan även skriva om att det ledde till ett ökad befolkning. Något negatvit kan vara att man började förstöra miljön ännu mer på grund av att man blev beroende va fossila bränslen under den industriella revouloutionen eller så kan du skriva om att det var en orsak till den första världkriget eftersom man skulle  inte ha kunnat massproducera vapen och krigsmaterial på samma sätt som man kunde på grund av industriella revolutionen. 

Svara Avbryt
Close