9 svar
119 visningar

Inga mail-notifikationer

Har ni inte sagt någon gång att man skall få ett mail om man rapporterar ett inlägg? Det har aldrig hänt för mig. Jag minns att vi har diskuterat det någon gång tidigare, men jag hittar inte den tråden.

Det är inte heller sant som Teraeagle skrev i den här tråden - jag har inte fått veta varför jag har blivit avstängd. Jag har inte heller fått några varningar innan jag stängdes av - det vet jag att vi alltid brukade dela ut innan någon stängdes av, när jag var moderator.

Smutstvätt 18384 – Moderator
Postad: 21 nov 15:25 Redigerad: 21 nov 15:26

Vad det gäller mail vid rapporter ska du få ett mai med en kopia på din rapport (när jag testade nyss fick jag en kopia per mail), men det är inte omöjligt att mailen fastnar i spamfiltret, alternativt kommer till en gammal mailadress. Såvitt jag kan se har du ställt in att du vill få mail vid PM, nya svar och nya trådar (alla alternativ). Får du mail när någon svarar i en tråd du prenumererar på? Får du mail om någon skickar ett PM till dig? 

Vad det gäller din avstängning har vi skickat både flera varnings-PM och ett avstängningsmail till dig. 

Jag prenumererar inte på några trådar - men jag kan prenumerera på den här och kolla vad som händer när någon skriver här!

Jag har inte fått något avstängningsmail. Om inte det automatiska utskicket funkar för rapport-mailen är det väl troligt att inte avstängningsmailet funkar heller?

Smaragdalena skrev:

Jag prenumererar inte på några trådar - men jag kan prenumerera på den här och kolla vad som händer när någon skriver här!

Test! :)

Jag har inte fått något avstängningsmail. Om inte det automatiska utskicket funkar för rapport-mailen är det väl troligt att inte avstängningsmailet funkar heller?

Ja, det är min misstanke också. Teknikmagikerna får kolla på det. 

Dracaena 4006 – Moderator
Postad: 21 nov 16:41

Nu är det ingenting vi borde ta publikt, men om du inte fick ett avstängsningmail, varför hörde du aldrig av dig förrän nu? Du känner ju till processen.

Fick du en notifikation på mail nu när jag svarade? :)

Jag har inte fått något mail från Pluggakuten trots att jag har prenumererat på den här tråden. Jag låter prenumerationen ligga kvar.

Palle Derkert 1075 – Admin
Postad: 21 nov 17:47

Som jag sagt tidigare så beror nog inte Smaragdalenas problem på något tekniskt fel, det är med stor sannolikhet så  att du någon gång spam markerat mail från pluggakuten och i så fall så slutar mailtjänsten (tredje part) skicka mail.

Min rekommendation, byt e-post i dina inställningar och se om det fungerar bättre.

Nu har  jag angivit en annan adress. Vill någon skriva här?

Yngve 24127 – Live-hjälpare
Postad: 21 nov 20:35 Redigerad: 21 nov 20:35

här ;-)

Nu fick jag ett mail. Då verkar det som om Palle har rätt, men jag kan absolut inte komma ihåg att jag någonsin har spam-markerat något från Pluggakuten.

Svara Avbryt
Close