1 svar
135 visningar
malmalek 6 – Fd. Medlem
Postad: 4 jun 2021 20:51

Kan någon rätta min svanska uppgift att skriva jobbansökan och ge förbättringar?

Hej!

Jag har hört att ni söker en barista i ert café och vill gärna ansöka om att jobba hos er. Mitt namn är Masa och jag är 15 år gammal. Jag ser mig själv som mångsidig flexibel, lyhörd och lättlärd person som kan ta ansvar för nya uppgifter och kunder. Jag är intresserad av servering samt är väldigt social och gillar att träffa nya människor. Jag är även intresserad av bakning och det man gör i köket, så kan också hoppa in i köket om det behövs.

Mina kompisar beskriver mig som en social, välorganiserad och trevlig person som alltid är på gott humör. Jag älskar att servera mat som jag har gjort själv och anledningen är att jag gillar höra vad de andra tycker om det jag har gjort. På fritiden ägnar jag åt att baka, läsa böcker, umgås med vänner och vara med min familj.

Jag talar tre språk som är svenska, engelska och arabiska, kan även klara mig lite på franska. Jag är en tjej som alltid vill hjälpa andra. Jag hoppas ni har fått en liten inblick om mig, ser fram emot att träffa så att jag kan berätta mer om mig själv. 

Med Vänliga Hälsningar

menwahs 56
Postad: 4 jun 2021 21:18

"Och det man gör i köket". Vad mer kan du göra? Det är viktigt att man beskriver och är så tydlig som möjligt.

Jag förstår att du bara är 15 men eftersom att det är en uppgift bara så kanske man kan lägga till erfarenhet. 

Hoppas att jag var till någon hjälp iallafall. Lycka till!

Svara Avbryt
Close