2 svar
52 visningar
khantkyawkaung 13
Postad: 23 sep 2020

Kolla meningsbyggnad,

Skolregler

Debatt Manus!

För: Jag tyckte att skola reglerna är bra därför att om det inte finns regler i en skola eleverna i skolan gör vad de vill. I alla samhället eller organisationer behöver regler. Jag tycker inte att eleverna ska använda mobilen under lektionerna. Eleverna på skolan ska tala till varandra och skolans personal på ett respektfullt sätt, i Sverige en del av eleverna ge inte respekt med varandra eller skol personal. Eleverna på skolan tar ansvar för sitt lärande.

 

Ø  När eleverna gå in till en lektion måste man lämna sina mobiler hos lärare, för att om man har mobile i händer de kan inte fokusera vad lärarna säger. När man ringa från förädlar det har rättighet att svar samtalet, man måste fråga lärare först, för att under lektionen lärare som bestämmer vad eleverna ska göra. När man har svarat samtalet man måste kom bak till klassrummet direkt. Det finns några elever de säg ingenting till lärare och bara gå ut och svara samtalet, det är helt respektlösa mot lärare. Många elever i skolan bryter den här regla.

 

Ø  (Eleverna talar till varandra och personal på ett respektfullt sätt) den är också en av viktiga regla inom skolan för att om man inte respekterar mot varandra det kan bli många olika problem. T.ex. när lärare säg plocka upp pappret som du kasta men eleven bry sig inte vad lärare säger. Det är helt respektlös mot lärare, därför att skol reglerna behöver mer tydligare.

 

Ø  Den regler som (Eleverna på skolan behöver tar ansvar för sitt lärande) är viktig för att om det finns inte den regler då kan man jätte stor påverka för lärande och studieråd, T.ex. när man tar ett prov, eleverna måste tar ansvar på sitt prov annars de kan inte lyckas med provet. Lärarna ansvar är ett undervisa eleverna, vi eleverna ansvar är att lyssna på lärarna och fokusera på lektionerna.   

Sagaizelda0518 53
Postad: 23 sep 2020

Vad exakt vill du ha hjälp med?

Ett spaminlägg borttaget. /Smutstvätt, moderator 

Svara Avbryt
Close