2 svar
135 visningar
Simonsivvons 12
Postad: 29 nov 2018

Kondition

Hej jag har en inlämningsuppgift där jag ska planera och genomföra ett antal träningar. Mitt mål med min träning är att förbättra min kondition. Kan ni hjälpa mig med att komma på vad jag ska göra för träningar för att förbättra min kondition inom tre veckor. Vad ska jag tänka på och hur många gånger ska jag träna, en till fråga är "vilken är anledningen till att det kan vara bra att sätta upp mål med sin träning?"

Har du några särskilda intressen? Det finns många sätt att förbättra konditionen på, några exempel är:

  • Jogging/löpning
  • Bollsporter
  • Cykling
  • Powerwalk

Tänk på att börja på en lagom nivå, och att hellre träna flera gånger i veckan än stenhårt en gång i veckan. Gör en rimlig planering, och ta det lite lugnt i början, särskilt om du inte tränat så mycket tidigare. 

Meningen med att ha mål är att ha något att se fram emot, och kunna checka av när man är klar. Dessutom gör mål ofta att det är lättare att se vart man ska. Då blir det lättare att genomföra projektet. 

KungenutanettK 50
Postad: 29 nov 2018

beror på hur intensivt du vill köra och din nuvarande tränings-situation? om du inte tränat innan kan det som nämns ovan vara effektivt. Om du dock redan tränar och bara letar efter att förbättra din kondition som redan är bra så rekommenderar jag intervaller

Svara Avbryt
Close