16 svar
203 visningar
Yngve är nöjd med hjälpen
Yngve 22288 – Live-hjälpare
Postad: 3 dec 2019 17:20

Konstig dialogruta vid ladda upp bild

En av kandidat-datorerna här visar en konstig dialogruta vid "ladda upp bild".

Den ser ut så här:

Windows 10 Enterprise, version 1809

Microsoft Edge 44.17763.831.0

Teraeagle 13620 – Moderator
Postad: 3 dec 2019 17:25

Felanmält.

Har ni testat att byta webbläsare samt logga ut och in igen? Det där är för övrigt dialogrutan som brukar dyka upp när man redigerar sin profiltext.

Yngve 22288 – Live-hjälpare
Postad: 3 dec 2019 17:44
Teraeagle skrev:

Felanmält.

Har ni testat att byta webbläsare samt logga ut och in igen? Det där är för övrigt dialogrutan som brukar dyka upp när man redigerar sin profiltext.

Vi har startat om datorn och prövat både Edge och Chrome.

Samma problem kvarstår.

När användaren loggar ut och in igen är listan på trådar tom och det går inte att skapa en ny tråd (samma fenomen som i denna felrapport)

Yngve 22288 – Live-hjälpare
Postad: 2 jul 2020 14:01

Nu ser jag samma dialogruta när jag själv försöker ladda upp en bild. Kan det bero på att mina behörigheter har ändrats?

Från "vanlig" användare till "digital räknestuga-volontär".

Qetsiyah 5456 – Live-hjälpare
Postad: 2 jul 2020 14:10

Så är det inte för mig på mobilen!

Teraeagle 13620 – Moderator
Postad: 2 jul 2020 14:25
Yngve skrev:

Nu ser jag samma dialogruta när jag själv försöker ladda upp en bild. Kan det bero på att mina behörigheter har ändrats?

Från "vanlig" användare till "digital räknestuga-volontär".

Nej, vi har bett om en uppdatering från utvecklarna angående denna bugg bara för ett bara dagar sedan. Det verkar som att den har börjat dyka upp nu igen... Vi har fortfarande inte fått något svar. Jag kan be dem svara i den här tråden när det är åtgärdat!

Det är en annan användare som har PM:at mig om samma sak i samband med att hen gjorde samma titelbyte. 

Teraeagle 13620 – Moderator
Postad: 2 jul 2020 14:30
Smaragdalena skrev:

Det är en annan användare som har PM:at mig om samma sak i samband med att hen gjorde samma titelbyte. 

Jag slarvläste ditt inlägg i buggtråden... Trodde att det var du själv som hade haft problemet. I så fall kan det nog ha ett samband med titelbytet...

Palle Derkert 1012 – Admin
Postad: 2 jul 2020 17:13

Töm Cookies för Pluggakuten så hoppas vi att det är relaterat till det. Återkom gärna om det hjälper.

Yngve 22288 – Live-hjälpare
Postad: 2 jul 2020 17:23
Palle Derkert skrev:

Töm Cookies för Pluggakuten så hoppas vi att det är relaterat till det. Återkom gärna om det hjälper.

Det hjälper inte.

Yngve 22288 – Live-hjälpare
Postad: 4 jul 2020 21:52 Redigerad: 4 jul 2020 21:54

Vad är status på detta?

Problemet kvarstår och det verkar ha med användartypen att göra.

Kolla även denna tråd 

Yngve 22288 – Live-hjälpare
Postad: 7 jul 2020 14:01

Är det någon som tittar på detta?

Vi (eller åtminstone jag) har inte koll på hur det är med semestrar på Obviuse.

Teraeagle 13620 – Moderator
Postad: 7 jul 2020 15:09

Palle har semester, macson är troligtvis på jobbet. Sideeg från kansliet är också på semester. Jag har bett dem kolla på detta så fort de har tid.

Yngve 22288 – Live-hjälpare
Postad: 7 jul 2020 15:41

OK tack bra då vet jag.

Palle Derkert 1012 – Admin
Postad: 10 jul 2020 22:46 Redigerad: 10 jul 2020 22:47

Sorry, jag får ta på mig denna. Hade missat en inställning om bilduppladdning på den nya användartypen. Åtgärdat nu. Semestern har gjort att jag haft lite sämre koll på forumet. 

Yngve 22288 – Live-hjälpare
Postad: 10 jul 2020 22:54

Nu funkar det.

Svara Avbryt
Close