Kunskap är makt 152
Postad: 22 mar 22:55 Redigerad: 22 mar 23:40

Kunskapsmatrisen

Hej

Jag är så besviken på min skola som inte förlänger licens för kunskapsmatrisen. Jag har haft den sedan sjuan och den har varit ett stort stöd för mig. Det var största anledningen till att jag hade A ända fram till första terminen i 9:an. Nu känns allt så hopplöst. Jag fattar absolut om skolan inte har råd, för det kostar att ge minst 300 pers. kunskapsmatrisen, men åtminstonde hitta en lösning för de som känner att kunskapsmatrisen är rätt val för dem. Dock finns ingen möjlighet att beställa den som privatperson., vilket jag tycker är synd. Det finns inget annat läromedel som kan mäta sig med kunskapsmatrisen. Läromedel som "Mathleeks" måste man ha premium för att få C-A frågor. Om ni har ngr tips får ni gärna länka, eller om ni har ngr åsikter kring det jag just skrivit. 

Så bra att kunskapsmatrisen funkat bra för dig! Men eftersom man sällan kan kontrollera hur bra kursböcker och material man får är så är det bästa att försöka utveckla en studieteknik som inte är beroende av någon särskild tjänst. Du har nu en jättebra möjlighet att utmana dig själv och träna på detta.

Vet du säkert att det bara är kostnaden som ligger till grund för beslutet? Din skola kanske har sett att få elever använder verktyget tillräckligt mycket för att motivera kostnaden, eller att ni har andra läromedel som är bättre. 

Även om det känns hopplöst just nu, försök komma ihåg att det finns många andra verktyg du kan prova. Det går absolut att få A i matematik både i grundskolan och på gymnasiet, utan att använda kunskapsmatrisen. :)

Svara Avbryt
Close