Qetsiyah är nöjd med hjälpen!
Qetsiyah Online 3699
Postad: 13 feb 2020

Litet budskap till alla som svarar i mina mattetrådar

Hej

Ibland (oftast) ställer jag öppna mattefrågor i form av nån förmodan eller fundering eller så, och more often than not kräver det överkurs saker för att förklara. Jag vill tacka er för att ni svarar, det är jättekul trevligt och framförallt intressant. Ibland så förstår jag inte er förklaring helt och hållet, och då är det inte så lätt för mig att svara med något motexempel eller följdfråga eller annan intressant kommentar, men jag hoppas inte att ni tolkar det som att jag inte är intresserad eller inte tycker om svaret, jag uppskattar alla era svar enormt.

För mig är era svar någon sorts godis, inspiration, krok, liksom ledtråd eller smakprov av vad som finns på horisonten. Jag går ofta tillbaka och läser en gång till när jag har utforskningsmaterialtorka i matte (vilket jag antagligen inte kommer ha mer på vääääldigt länge haha). I någon konstig bemärkelse vill jag inte ens förstå era svar (i alla fall inte på en gång), det skulle bara vara tråkigt!

Ibland, om jag ser att nåt svar innehållsmässigt är på min nivå, men svårsmält, så tar jag lite tid och smälter det, och så svarar jag lite senare.

Efter denna flervariabelanalys tycker jag att abstrakt algebra, differentialgeometri, måtteori eller analysens grunder eller SF1683 låter roligt. Jag ser fram emot att fråga er frågor om de sakerna också!

Tack oggih, AlvinB, Ebola, emmynoether för era svar! Tack även alla andra som svarat i mina mattetrådar.

Tack till Albiki också, för svaren han gav förrut, och välkommen och tack Russel som är tillbaka på PA och dina svar!

Tack till Teraeagle också som svarar på mina sporadiska konstiga kemifrågor!

Tack! Det är kul att du kommer med lite udda egna frågor och inte bara vanliga skoluppgifter. Det är ett tecken på att man verkligen gillar ämnet—att man inte bara gör the bare minimum utan sitter och funderar på miljoner saker som man egentligen inte behöver. Jag vet hur det är. ^^

Svara Avbryt
Close