1 svar
37 visningar
Ahmad sharaf 177
Postad: 28 okt 16:59

Livehjälp är för tidigt

Hej. Jag tackar alla som hjälper oss via livehjälp. Men de är en sak som jag tycker är konstig och undrar varför. De flesta livehjälpen är väldigt tidiga (16:00) och man slutar väldigt sent. Kan de ha med att göra för att livehjälpen är flest för gymnasieelever och att de slutar tidigt? 

Det finns ingen rekommenderad start- eller sluttid för livehjälpen. Volontärerna väljer själva när de vill starta och sluta, men det är klart att det inte lär komma så många elever till en stuga som hålls 23:00. :) Jag skulle gissa att de flesta tillfällen börjar runt 16:00, eftersom många då har slutat skolan för dagen, samt att de fysiska räknestugorna brukar börja vid fem, men då är lite tid för pendling inräknat. 

Kan de ha med att göra för att livehjälpen är flest för gymnasieelever och att de slutar tidigt? 

Livehjälpen är inte riktad främst till gymnasieelever. Så länge volontären är bekväm med nivån är alla elever välkomna, men de flesta skriver att de kan hjälpa upp till någon viss gymnasiekurs, eftersom de flesta kan hjälpa till med grundskolematte. Du kan alltid skicka ett PM till volontären och fråga om de känner sig bekväma med din nivå. :)

Svara Avbryt
Close