Daviddd är nöjd med hjälpen!
Daviddd 136
Postad: 28 mar 2019

mobiltelefon

Hej

Jag är sämst på mobiltelefoner, så hade en fråga. Min Samsung galaxy s7 gick sönder för drygt en månad sedan och nu har jag köpt en ny som är av samma model. När jag sätter i mitt sim-kort står det "Välj vilken säkerhetskopia som ska återställas" och som alternativ har jag en från 6:e mars. Alternativet finns också att inte återställa. Det jag undrar är om vad som händer om jag väljer att återställa vs inte? Jag vill förstås få tillbaka så mycket som möjligt av det som fanns sparat på sim-kortet innan telefonen gick sönder.

Tack för svar

SeriousCephalopod 1905
Postad: 28 mar 2019 Redigerad: 28 mar 2019

Om du menar SIM-kortet så är det inte mycket sparat där såvida de inte förändrats de senaste åren. Bara telefonkontakter och eventuellt sms dvs den typen av data vi hade innan smarphones då mobiler inte hade separata SD minneskort.

Om du överför SD kortet kan däremot nog all data, bilder, inloggat gmailkonto osv överföras.

Daviddd 136
Postad: 29 mar 2019

Ok. När jag trycker på alternativet från den 6:e mars, står att jag ska välja vad jag vill återställa; Samtalshistorik, alla 80 appar och enhetshistorik. Google kalander, kontakter, google foto, mail, synkas automatiskt står det. Så om jag trycker på återställa kommer den datan då finnas på telefonen, eller innebär en återställning att man raderar allt?

Svara Avbryt
Close