2 svar
45 visningar
thjaaa 12
Postad: 18 mar 13:34 Redigerad: 18 mar 13:49

Musik

Hej jag undarr omnågon av er är bra på att skirva beats. Jag skrvit en låt text som handlar om klimat och behöver skirva beats men jag förstå inte riktigt hur man gör det. Skulle uppskats med hjälp

ha en bra dag!


Tråd flyttad från >Fler språk > Andra språk > Grundskola till Fler ämnen > Andra ämnen. /Smutstvätt, moderator 

Smutstvätt 20718 – Moderator
Postad: 18 mar 13:47 Redigerad: 18 mar 13:48

All hjälp ska ske i det publika forumet, för din och andra användares säkerhets skull, samt för att minska risken för fusk. Därför har en liten del av trådstarten redigerats bort, men ni är varmt välkomna att skriva här i tråden. /moderator

Valen 3
Postad: 27 mar 18:14

Jag förstår inte riktigt hur jag ska hjälpa dig eftersom att jag inte vet vilket program du ska bygga i. Jag vet inte heller om du använda loopar som finn i b.l.a Bandlab och Soundtrap. Om du får använda dig av vilket program du vill så skulle jag rekommendera någon av dessa. 

Nu utgår jag med min hjälp ifrån någon av dessa ovanstående program. Det enklaste du kan göra är att använda loopar för att bygga ihop något som passar. Du kan också bygga dina egna trummor som inte alls är för svårt. 

Det ett beat består av är bas, trummor och ett ackordinstrument. Sedan så borde du ha en refräng och ett par verser som ska låta lite olika från varandra. 

Hoppas detta hjälpte dig lite på traven

Svara Avbryt
Close