5 svar
50 visningar
NilsKvadrat är nöjd med hjälpen
NilsKvadrat Online 9
Postad: 7 jul 14:57 Redigerad: 7 jul 15:02

Notiser om ny tråd

Hej!

Jag är ganska ny här på pluggakuten och försöker att hjälpa andra med matematik i olika trådar. Men när jag hittar nya trådar är de nästan alltid besvarade. Jag har ställt in så att jag ska få en mailnotis när det bildas en ny tråd, men det har inte funkat så bra. Jag vill kunna hjälpa så många jag kan och dela med mig av min kunskap. Har någon ett tips på hur man kan göra för att få reda på om det finns en ny tråd eller är det bästa att prova igen med mailnotis-funktionen?

Tack på förhand!

Palle Derkert 1346 – Admin
Postad: 7 jul 15:10

Hej! Kul att du vill hjälpa till.

Har det dykt upp nya trådar i forumet som du prenumererar på men som du inte fått mail om? I så fall, kolla så de inte hamnat i spam-korgen. Om det fortfarande inte funkar så får vi undersöka närmare.

NilsKvadrat Online 9
Postad: 7 jul 15:13

Jag ska kolla i min spam-korg och vara mer uppmärksam när det gäller nya trådar. Tusen tack för hjälpen!

Välkommen till Pluggakuten!

Gå in på Pluggakutens förstasida (alternativt matematik eller vilket ämne du vill hjälpa till med) varje gång du får en stund över. Själv har jag aldrig några notifikationer, utan svara i alla trådar jag har lust att svara i - och det är många.

Teraeagle 20558 – Moderator
Postad: 7 jul 15:26 Redigerad: 7 jul 15:26

Notera också att det finns ett reglage där du kan välja att visa alla eller enbart obesvarade trådar. Just nu är det sommarlov, så det kommer inte så många nya trådar. Det lär bli mer aktivitet framåt september 🙂

NilsKvadrat Online 9
Postad: 7 jul 16:03

Tack till alla som har hjälpt mig och svarat i denna tråd!

Svara Avbryt
Close