16 svar
929 visningar
Teraeagle 12489 – Moderator
Postad: 29 aug 2020 Redigerad: 8 okt 2020

Prioritering av utvecklingsförslag - Gör din röst hörd!

Jag har sammanställt alla utvecklingsförslag som har lämnats in sedan tidigare. För att det ska bli lättare att prioritera bland mängderna av förslag som har kommit in finns de nu samlade under detta formulär:

LÄNK TILL FORMULÄR

Ta gärna en titt och låt oss veta hur du vill att vi ska prioritera bland förslagen. Du kan lämna en röst från 1 (låg prio) till 10 (hög prio). Försök att tänka vilka förslag som verkligen skulle förbättra forumet, snarare än vad de skulle kosta. 

Det är en ganska gedigen lista eftersom ni har varit så duktiga på att komma med förslag, men man kan även välja att svara på endast några av dem.

Om ni har några frågor får ni gärna ställa dem här nere, men om ni vill komma med nya förslag är det bäst att posta dem i förslagstråden här:

LÄNK TILL FÖRSLAGSTRÅDEN

Några förslag hade trillat bort i den ursprungliga listan. Ni som var tidiga att svara har möjlighet att lägga till era synpunkter kring de sista förslagen om ni så vill.

Laguna 12611
Postad: 30 aug 2020

Där det står "loggar in" i några förslag, undrar jag om man bokstavligen menar loggar in, eller om det räcker att uppdatera sidan. Jag loggar aldrig in, för jag loggar aldrig ut.

Vad menas med pegenering?

Pegenering var en felskrivning, det skulle stå paginering (fixat nu).

Gamla forumet var uppbyggt på det sättet, dvs när en tråd var väldigt lång delades den upp i flera sidor så att man slipper ladda in varenda inlägg när tråden öppnas.

Jag tolkar ”logga in” som att uppdatera sidan, men det går väl att göra hur man vill och jag vet inte vad den som kom på idén har tänkt sig.

oggih 830 – F.d. Moderator
Postad: 30 aug 2020

Vad skulle "Funktion att söka efter användare" innebära mer exakt?

oggih skrev:

Vad skulle "Funktion att söka efter användare" innebära mer exakt?

Som jag tolkar det är det en funktion likt denna från gamla forumet:

Med andra ord ett sätt att söka efter en viss användare med möjlighet att filtrera och sortera på t.ex. titel. Man kan ju visserligen redan söka efter användare med den befintliga sökfunktionen, men det var inte mitt förslag så jag vet inte om jag missar någon annan fördel med en separat sökfunktion.

15. Spinner - redan implementerad.

Palle Derkert skrev:

15. Spinner - redan implementerad.

Hur länge har vi haft den? Sex personer tycker att det är ett prioriterat förslag ;)

Men asså, jag ser fortfarande ingen spinner

oneplusone2 449
Postad: 1 sep 2020

vad är en spinner för något

Qetsiyah skrev:

Men asså, jag ser fortfarande ingen spinner

Jag tror att den endast syns i vissa webbläsare. Dess funktionalitet finns oavsett webbläsare. :)

vad är en spinner för något

Det är en liten ikon som snurrar när du postat en tråd, för att visa att tråden håller på att postas. En slags laddningsikon helt enkelt. :)

Det måste vara denna:

Jaha!

Jag upplever också at det går mycket snabbare att posta, så dessa två förbättringar var ju inte så bra kombo haha.

Att den inte alltid visas beror på hur webbläsaren implementerat animationer, vissa webbläsare fortsätter inte animera när en ny sida laddas. Inte så mycket vi kan göra åt. 

Väldigt kul att så många har svarat på enkäten, mindre kul att ni tycker så olika att medelpoängen blir cirka 5 på varenda fråga... Haha.

Den här enkäten kommer att stängas när veckan är slut. Om du har tänkt lämna dina synpunkter men inte har gjort det ännu är det hög tid att göra det nu.

Formuläret är nu stängt och det går inte längre att lämna nya svar. Tack till er som lämnade synpunkter. Vi ska nu gå igenom förslagen och se vad som ryms inom budgeten vi har kvar. Övriga förslag tar vi med oss till nästa budget. 

Tråden är låst för fler inlägg

Close