0 svar
55 visningar
Aloosher 118
Postad: 11 jan 14:01 Redigerad: 11 jan 14:03

Prokrastinering på grund av pluggakuten

Så... jag har ganska många skoluppgifter och en tävling jag måste plugga inför men jag kan inte få mig själv att sluta prokrastinera. Grejen är att när jag brukar prokrastinera tittar jag på youtube eller är på reddit och slösar min tid på så sätt får jag en dåligt magkänsla och tycker att jag har kastat bort min dag men nu har jag insett att när jag går in på pluggakuten säger jag till mig själv att jag gör något vettigt och att jag inte prokrastinerar vilket jag i själva verker definitivt gör och det får bort den dåliga känslan, nästan som en drog. 

 

Jag har inte ens börjat på min slöjduppgift på flera dagar och jag ville vara klar med den under jullovet... Jag skyller på pluggakuten hahaha. (Detta gäller även musik presentation, hkk inlämning, förintelse presentation och lite till)

 

Det har även fyllt positionen av youtube, ni vet när man automatiskt går in på sin webbläsare och skriver in you för att komma in i youtube för att slösa bort massa tid, nu märker jag att jag bara sitter här och läser trådar... 

Svara Avbryt
Close