5 svar
372 visningar
alexandraaa92 är nöjd med hjälpen

Rätta

Skulle verkligen uppskatta om någon kunde rätta min lilla annons för uppsatspartner! :-)

 

Hej allesammans,

Numera söker jag efter en uppsatspartner för C-uppsatsen (inriktning Redovisning/Revision)! Jag började uppsatsprocessen redan förra året med en partner som jag inte riktigt kom bra överens med och sedan har det även hänt massa annat vid sidan av mina studier som gjort att jag inte riktigt har blivit klar med uppsatsen. Är det någon som saknar uppsatspartner så är jag ledig! Om Ni har några frågor och funderingar kring uppsatsskrivandet och hur jag fungerar så hojta gärna till! Jag är i varje fall en öppen och tillmötesgående person som är öppen för förslag/kompromisser och allt som har med uppsatsskrivande att göra, så länge uppsatsen blir klar i tid och håller god kvalité så kommer jag vara supernöjd!

 Vad är det för uppsatspartner jag är ute efter?

Jag söker en uppsatspartner som är villig att samarbeta, är öppen för förslag/kompromisser och har väldigt mycket energi! Jag vill även att min framtida uppsatspartner ska ta uppsatsskrivandet på allvar och inte göra den ”bara för att bli av med den så fort som möjligt”. Uppsatsen ska hålla kvalité och med god samarbete så tvivlar jag inte på att Vi kommer att uppnå det!

 Jag hoppas verkligen någon hör av sig snarast möjligast då jag vill börja i god tid!

Numera söker jag efter -> Jag söker

som jag inte ...uppsatsen. -> men vi avbröt samarbetet.

Om Ni har ... -> [ni med liten bokstav, men stryk helst hela meningen]

i varje fall ... att göra, så -> öppen för alla förslag. Så

Vad är det ... -> [stryk meningen]

, är öppen för förslag/kompromisser -> [stryks]

god samarbete -> gott samarbete

att Vi -> att vi

möjligast -> möjligt

alexandraaa92 84 – Fd. Medlem
Postad: 11 apr 2017 Redigerad: 11 apr 2017

Hej allesammans,

 

Jag söker efter en uppsatspartner för C-uppsatsen (inriktning Redovisning/Revision)! Jag började uppsatsprocessen redan förra året med en partner som jag inte riktigt kom bra överens med och sedan har det även hänt massa annat vid sidan av mina studier som gjort att jag inte riktigt har blivit klar med uppsatsen (Tycker denna mening låter konstig... tips på en omformulering av denna mening?) Är det någon som saknar uppsatspartner så är jag ledig! (Ska jag ta bort eller ha kvar denna mening? Känns som att den kommer från ingenstans.) Jag är i varje fall en öppen och tillmötesgående person som är öppen för alla förslag och allt som har med uppsatsskrivande att göra, så länge uppsatsen blir klar i tid och håller god kvalité så kommer jag vara supernöjd! (Tips på en omformulering av denna mening?)

 

Vad är det för uppsatspartner jag är ute efter?

Jag söker en uppsatspartner som är villig att samarbeta, är öppen för förslag och har väldigt mycket energi! Jag vill även att min framtida uppsatspartner ska ta uppsatsskrivandet på allvar. Uppsatsen ska hålla kvalité och med gott samarbete så tvivlar jag inte på att Vi kommer att uppnå det! (Omformulering?)

 

Jag hoppas verkligen någon hör av sig snarast möjligt då jag vill börja i god tid!

 

Det kursiva är det jag vill ska omformuleras! :-)

 

Tack på förhand! :-)

Såg du inte mitt svar?

Henrik Eriksson skrev :

Såg du inte mitt svar?

Hej Henrik!

 

Tacksam för svar! Ändrade det du föreslog... dock så när jag läste igenom annonsen igen så var det några meningar (det kursiva) som lät konstigt därför skulle jag jättegärna vilja att de omformuleras...

Albiki 5320
Postad: 11 apr 2017

Hej!

Jag föreslår följande text.

Jag söker en samarbetspartner för en C-uppsats inom Redovisning och Revision.

Om du är samarbetsvillig, öppen för förslag, har mycket energi och tar uppsatsskrivande på allvar så kommer vi att arbeta bra tillsammans. 

Jag ser fram emot vårt samarbete!

Albiki

Svara Avbryt
Close