3 svar
37 visningar
Solstråle är nöjd med hjälpen
Solstråle 288 – Avstängd
Postad: 16 maj 2020

Redoxtitrering

Är det någon (SNÄllA!) där ute som har ett länk till något mer eller mindre begripliga och hanterbara uppgifter, heslt med någonslags vidioe och bild förklaringar och ledtrådar på redoxtetrering. 

Jag får bara massa danska vidio klipp på youtube, hittar inte en enda svensk youtube klipp om redoxtitrering (galet ju...). Och Engelska + Kemin = Inte så van vid den kombon (men det är väl lika bra att vänja sig med det) Men någon där ute i world wide web kanske finns som kan rädda mig. 

Finns det ens nån sorts titreing som inte är redox? Du kan ta vilken titreringtutorial som helst. Tex: https://www.youtube.com/watch?v=_Z8X2eDYbjo

Du borde göra dig bekväm med engelska snarast, då kan du hitta vad som helst på nätet!

Solstråle 288 – Avstängd
Postad: 16 maj 2020

Syra-Bas titrering är exempel på en annan, men det är väl typ de två varainter jag vet. 

Ju det sant, jag önskar att man kan snart installera ett chip i hjärnan och bara ladda ner all Engelska livet vore så mycket enklare, (vad då, vi har ju grafritande räknare) det är väl också på sätt och vis fusk att använda dessa vid prov, skulle någon påstå, det finns ju såna här räknestickor som man använde för, tog väl sisådär 2 tim. att räkna en uppgift med den eller nåt. 

Jag bli den första som ställer upp att donera min lilla nöt till forskning med chipsystem. 

Qetsiyah 5088 – Volontär digitala räknestugor
Postad: 16 maj 2020 Redigerad: 16 maj 2020

Åh, jag läste inte nogrannt, jag trodde du skrev syra-bas. Det är liknande, det är bara en annan reaktion som pågår. Om du har bra koll på syra-bas så förstår du redox också (eller vilken annan sorts titrering som helst).

Du kan ju lära dig danska istället så får du koll på redoxtitrering i alla fall hahaha.

Jag kan donera min lilla nöt också, men då vill jag helst vara död först

Svara Avbryt
Close