5 svar
42 visningar
Mahdige karimi är nöjd med hjälpen
Mahdige karimi 65
Postad: 2 jun 23:05

Reklam

Hej! 
Vi har fått en uppgift i bild där vi ska göra en reklam som är roligt och då får vi använda oss av tidningar. Jag har ingen idé på vad jag ska göra så jag undrar om ni har några idéer.

Hur menar du med att använda tidningar? Ska ni klippa ut bilder ur tidningar och sätta ihop? Vad vill du göra reklam för? :)

Mahdige karimi 65
Postad: 2 jun 23:08

Ja, vi ska klippa ut bilder från andra tidningar. Jag har ingen idé på vad jag kan göra en reklam för så jag undrar om ni har några idéer?

Tandkräm? Handsprit (passande i dessa tider)? Getingfälla? En internetleverantör? Dammsugare? En bok? Toapapper? En extra fin kökskniv? En bil? Axelmassage? Mikromat? Kika gärna runt omkring dig annars. Det går att göra reklam för det mesta! :)

Mahdige karimi 65
Postad: 3 jun 14:32

Om jag till exempel ska göra en reklam för tandkräm eller något annat så behöver jag skriva något roligt men jag kan inte komma på någonting 

Du kan alltid dra något ordskämt. Ett förslag kan vara en tandkräm för personer med känsliga tänder/tandkött. Då kan du skriva typ "Tandkräm? Jag trodde du sa handkräm!" med en bild på någon som smörjer in sina händer med tandkräm, och lägg till någonting om "skonsam tandkräm för känsliga tänder".

Svara Avbryt
Close