7 svar
58 visningar
Albert Nilsson 21
Postad: 4 maj 09:39 Redigerad: 4 maj 21:42

scanna anteckningar och få dem till ett dokument i datorn

hej jag behöver hjälp att få mina anteckningar där jag har gjort mina uppgifter till ett dokument på datorn, finns det någon här som kan hjälpa mig? 
tack på förhand


Tråd flyttad från Matematik > Matte 3 till Övriga diskussioner > Studieteknik. /Smutstvätt, moderator 

Tänker du att texten du skrivit ska gå att redigera på datorn (ex. kunna rätta stavfel eller lägga till text), eller räcker det att texten kan läsas på datorn? :)

Albert Nilsson 21
Postad: 4 maj 15:04

det räcker att man ska kunna läsa vad jag har skrivit på pappret

Om du har en smart mobiltelefon finns det många mobilappar som kan fungera. Sök på "scanner" där du laddar ned appar (Play store, App Store, etc.), så bör det komma upp några olika alternativ. Det är även möjligt att scanna direkt från kameran i vissa fall, men det beror på vilken mobiltelefon du har och vilket operativsystem du använder på den. 

Albert Nilsson 21
Postad: 4 maj 15:39

ja men sen när jag har det på mobilen så kommer det stora problemet för hur får jag dem sedan till datorn jag försökte maila dem till mig själv men jag tror att det blev för stort eller något för det fungerade inte 

Du kan överföra dem genom att koppla mobilen till datorn via sladd? Att maila brukar fungera, men det brukar också finnas en storleksbegränsning. Du kan även använda en molntjänst om du vill, men jag rekommenderar sladd. :)

Albert Nilsson 21
Postad: 6 maj 11:03

okej tack jag ska prova det, tack

Varsågod! :)

Svara Avbryt
Close