3 svar
373 visningar
Cosmos 10
Postad: 18 mar 2019

Svenska 3 uppläggning av uppgifter.

Hej!

jag tänkte skriva om den svenska gängkriminalitet men vet inte lärans efterfrågan är de bara hur jag tänkt lägga upp uppgiften ?

 

I kursen ska en större vetenskaplig text skrivas, och redan nu är det viktigt att komma igång med detta arbete.


A Vilket syfte har du valt för din uppsats? Med andra ord - varför skriver du din text? Och vad vill du uppnå?

B Vilka är dina frågeställningar? Alltså: Vilka frågor vill du ha besvarade för att uppnå syftet? Två-tre raka frågor är ett gott riktmärke.

C Har du undersökt om det finns några källor som du kan använda? Minst en vetenskaplig artikel, minst en fackbok (en vetenskapligt författad bok). 

D Utgå från uppsatsmallen och skriv något under varje rubrik (förutom abstract). Bifoga detta i en fil.

Besvara frågorna så utförligt som möjligt, så din webblärare får grepp om hur ditt arbete med uppsatsen framskrider.

 

tacksam för svar

Välkommen till Pluggakuten!

Hur har du tänkt själv? Det står i Pluggakutens regler att du skall visa hur du har försökt och hur långt du har kommit. /moderator

Cosmos 10
Postad: 18 mar 2019 Redigerad: 18 mar 2019
Smaragdalena skrev:

Välkommen till Pluggakuten!

Hur har du tänkt själv? Det står i Pluggakutens regler att du skall visa hur du har försökt och hur långt du har kommit. /moderator

 GängkriminalitetA:Varför jag skriver min text utgår jag från det mediala trycket och att jag vill ha svar på mina frågor , jag vill få en klarare bild på dåtid och nutid om den skiljer sig åt i grovhet i brott, är det ålders betingat, har det skett någon förändring i epoken.


B: Hur man bannas man in i gängkriminalitet eller födds man in, hur är det med normer värderingar spelar de någon roll av hudfärg? är gäng kriminalitet ett fabricerat uttryck eller existerar det, utför man egna handlingar som styrs av centrad kärna hierarki. Vilka är dom de hen . Kan alla bli gängmedlemar, är det åldersrealiterat.  vad är ett gäng realiterat brott.

Är det åt rätt håll vill bara veta om jag är åt rätt håll=)

Redigerade ditt inlägg, flyttade ut dina svar från citaten så att det syns vad det är DU har skrivit och la till den extra meningen i det första inlägget. Du vet väl att du kan redigera ditt inlägg (inom två timmar) om det inte blev riktigt som du hade tänkt, så att du slipper spamma tråden? /moderator

Svara Avbryt
Close