5 svar
135 visningar
DenDanne är nöjd med hjälpen
DenDanne 315
Postad: 20 jun 2020

Tack för allt!

Nu har jag tagit studenten! Hipp hurra!

Gjorde mitt första inlägg i årskurs 9 och många fler har det blivit genom åren. Allt från kemins bindningar, till mykorhizza till induktionbevis. Har alltid fått stor hjälp, ibland har ni stackare fått förklara flertalet gånger på flertalet sätt för att jag ska förstå och det är jag verkligen tacksam för, er uthållighet är grym!

Till stor del tack vare er har jag lyckats gå ut med A i matte 2 till 5 (B i ma 1), A i både fysik 1 och 2 och många andra kurser med ett slutgiltigt meritpoäng på 22,00. Det krävdes många timmars slit men var värt i slutändan.

Nu drar jag in till värnplikt så blir inga mer frågor, iaf på ett tag ;) Så åter igen, tack för alla förklaringar, ni är bäst! 

Smutstvätt Online 14434 – Moderator
Postad: 20 jun 2020 Redigerad: 20 jun 2020

GRATTIS!!!

Åh, vad roligt att höra att det gått så bra för dig, du som har kämpat så! Grattis, grattis, grattis och åter grattis! Lycka till med lumpen/GMU! :D

Grattis! Välkommen tillbaka om du väljer att studera vidare eller känner för att hjälpa andra att göra samma resa :)

Det var inte dåliga betyg! Hoppas värnplikt blir kul och att du kommer tillbaka, både för att hjälpa andra och fråga frågor på universitetsnivå. Har du någon aning om vad du vill plugga sen?

Grattis!

Bea jobbat och stort grattis!

Svara Avbryt
Close