lillmackish är nöjd med hjälpen!
lillmackish 74
Postad: 20 dec 2019 Redigerad: 21 dec 2019

Tack för hjälpen allihopa!

Jag vet att forumet är till för läxhjälp, men jag vill ta tiden att tacka er alla som hjälpt mig under några intensiva dagar av studier.

Jag har varit inlagd på sjukhus tills för en vecka sedan, med ytterligare veckor av akut dålig hälsa innan dess, vilket ledde till att jag behövde studera ikapp sex veckor av en tioveckors-kurs på en och en halv vecka, där en tredjedel av den intensiva perioden spenderades på sjukhus. Detta under hemskt kraftfull medicinering som gör att något som mentalt egentligen tar fem minuter att förstå tagit två timmar istället. Jag vet att det är smaklöst att hylla sig själv, men jag är så jävla stolt över min insats under den här tiden och vill lyfta mig själv också. Tvister med CSN har lett till studier utan kursmaterial med enbart internet som hjälp. Jag tvingades välja mellan en inkomst av socialtjänsten medan jag sökte arbete eller en inkomst av CSN. En inkomst jag aldrig fick. Jag missade NP när jag låg inne på sjukhuset. Jag har aldrig studerat under sämre förutsättningar, och hela mitt uppehälle hängde på att jag klarade den här kursen, och min räddning var min egen insats och er hjälp.

Utan er hade jag aldrig klarat det. Ingen i min närhet kan någonting om matematik, och alla mina frågor ställde jag till er. Utan kursbok gick jag miste om många nyanser, men genom er missade jag inte mycket när jag ser det i efterhand. Jag är så tacksam över att den här hemsidan finns, och djupt imponerad av er som spenderar er fritid med att hjälpa människor som jag, utan att få något tillbaka.

Förlåt om inlägget är märkligt och malplacerat, och en moderator får ta bort det ifall det strider mot forumregler. Jag är bara för tacksam för att inte skriva det.

Nu är jag klar med kursen. Jag fick alla rätt på slutprovet idag.

Stort tack, volontärer!

Tråden flyttad från Matte 3 till Övriga diskussioner. /Teraeagle, moderator

Qetsiyah 3855
Postad: 21 dec 2019 Redigerad: 21 dec 2019

Åh, vad glad jag blir för din skull! Starkt av dig att kämpa igenom allt det där, och se, det lönade sig! 

Ja, visst är det fantastiskt hur kunniga lägger ner tid för att hjälpa andra helt frivilligt! Ibland svarar jag också på frågor, men mitt eget plugg kommer ivägen ofta. Om du vill ge något tillbaka så kan du också svara på frågor och bidra till andra som vart i samma sits som dig.

Grattis till alla rätt på kursprovet!

PS om du vill ge något trevligt tillbaka kan du ge poäng till dem som du tyckte hjälpte dig bäst i Årets pluggakutare!

Vilket fint inlägg! Vad roligt att PA har kunnat hjälpa dig så mycket, krya på dig och god jul! :)

Grattis och tack! Krya på dig och god jul!

Yngve 16446 – Volontär digitala räknestugor
Postad: 21 dec 2019 Redigerad: 21 dec 2019

Så otroligt starkt jobbat!

Du har all anledning att vara stolt över dig själv och din insats. Alla rätt? Fantastiskt!

Jag är väldigt väldigt glad för din skull och så vill jag rikta ett jättestort TACK till dig för att du delar din story.

Min vana trogen letar jag efter fel i det som skrivs här på PA och i din text har jag hittat två fel.

  1. Du tror att ditt inlägg är märkligt och malplacerat. Det stämmer inte alls. Tvärtom är det mycket viktigt och nyttigt för oss alla att läsa. Det inger hopp och kan säkert sporra fler att både våga ställa frågor och svara på frågor här på PA.
  2. Du tror att vi som svarar inte får något tillbaka. Det är helt fel. Att få läsa inlägg som ditt, att få den positiva återkopplingen och att få känna att vi verkligen gör nytta, gör mig alldeles varm inombords. Det gör att det utan tvekan är värt alla timmars arbete.

Stort tack och lycka till framöver!

Sideeg 137 – Admin
Postad: 14 jan 2020

Tack själv och stort GRATTIS! Krya på dig!

Svara Avbryt
Close