3 svar
62 visningar
Derma0 10
Postad: 14 apr 2019 Redigerad: 14 apr 2019

Teknikprogrammet?

Jag går i 9an just nu och kommer förmodligen få ett E i Matematik , det andra ämnena kommer jag troligtvis ha A - B eller C. 

Min fråga är skulle jag kunna gå på Teknikprogrammet med E i Matematik , jag fattar att det är svårt men jag har börjat med att sitta 2- 3 timmar och bara plugga matematik. Finns det någon chans eller är det hopplöst eftersom jag överväger Samhäll eller Teknik. Jag gillar Teknik eftersom jag är intresserad av programmering och koding av AI. 


Tråden flyttad från Teknik > Gymnasium eftersom det forumet bara behandlar skoluppgifter i ämnet teknik. /Teraeagle, moderator

Om du är beredd på att jobba jättemycket med matten, så tror jag att det finns en chans att det skall gå bra. Om det är så att du nyligen har kommit på att matte faktiskt är kul, så är det mycket lättare att sätta fart nu än senare. (Skulle du välja att gå samhäll istället, så finns det nog fortfarande tekniskt basår när du har gått ut gymnasiet, men det skulle ta dig ett år extra.)

Derma0 10
Postad: 14 apr 2019

Jag har en ganska svår fråga att ställa eftersom det varierar:

1. Hur mycket är jätte-mycket som du skrev i din respons , eftersom alla lär sig olika. 

2. Hur mycket eller hur många timmar skulle du kunna säga i genomsnitt skulle jag kunna jobba med matten. Det är en väldigt svår fråga men kan du säga nåt utav din erfarenhet? 

3. Jag vill bli en mjukvara-ingenjör på distans, går det att bli en mjukvaro-ingenjör på distans efter högskolan.

Tack så mycket.

1. Det varierar jättemycket, men är du beredd att arbeta med matten hemma 2-3 timmar varje dag (som du skrev i ditt försainlägg) både när det är lov och under terminerna så tror jag att det kommer att gå bra.

2. Det är extremt olika mellan okika personer. En del personer hinner göra alla uppgifter på mattelektionerna och kommer dessutom ihåg vad de lärt sig, i så fall behöver man inte plugga hemma alls.

3. Ingen aning. Googla!

Svara Avbryt
Close