3 svar
26 visningar
Natascha 1184
Postad: 14 maj 2020

Teoridelen..

Hej. 

Jag är alldeles strax klar med min labbrapport. All laborering är färdig och all data har planterats in i rapporten. Jag undrar däremot en sak.. I teoridelen ska man lyfta fram eventuella begrepp som förekommer nästan genom hela rapporten och andra svårförståeliga ord. Jag har 4-5 st begrepp i teoridelen och det står i mallen att man ska ha med källor i teoridelen...? Jag förstår inte? Menas det en källhänvisning till den plats där jag tog reda på vad ett specifikt begrepp betyder? Ska jag då klistra in hela länken till källan direkt i teoridelen eller samla allt i referenslistan? 

Qetsiyah 3285
Postad: 14 maj 2020

Få se på instruktionerna? Det ska inte finnas nån källa i teoridelen

Qetsiyah 3285
Postad: 14 maj 2020

Efter att ha kollat på instruktionerna så förstår jag vad din lärare menar. Du testar tex hållfasthet, vad är hållfasthet? Du ska gå och leta efter en källa på vad hållfasthet är, sedan skriver du vad det är med egna ord och refererar till den källan. 

Natascha 1184
Postad: 14 maj 2020

Aha! Men i bedömningsmallen stod det att diskussionen skulle bl.a. visa på tydlig koppling till hypotes och teori vilket jag gjort. Jag har gjort det i form av att ha med dem begrepp som nämndes i teorin. Förstår jag det rätt? 

Svara Avbryt
Close