13 svar
157 visningar
Laguna 13409
Postad: 8 nov 2020

Trådar visas dubbelt på sidan

När jag scrollar nedåt i listan med trådar så dyker det upp en notis längst ner "Visa flera trådar" och när jag för musen runt nånstans där så kommer det fler trådar.

Det är bra, men när jag sen klickar på en tråd, läser den och sen trycker Tillbaka, så uppträder ett antal trådar dubbelt i listan, så jag får scrolla upp och ner en bra bit och hålla reda på vad jag inte har sett än. Det kanske är när jag återigen får "Visa flera trådar" som det händer.

Det händer med alla browsrar jag har använt (Firefox, Chrome). Det händer på dator (både Linux och Windows). Just nu är jag osäker på om det händer på mobil.

Hmmm, märkligt. Jag ber våra teknikmagiker svara på detta!

Laguna 13409
Postad: 8 nov 2020

Kollade på mobil: det är likadant där. 

Inte helt med på vad du menar med att trådar dyker upp dubbelt, men jag håller med om att det finns problem:

Har man laddat fler trådar än de ursprungliga i en lista, går in på en tråd, backar tillbaka till listan så visas inte de trådar man laddat in extra, enbart de ursprungliga. Det är ett användbarhetsproblem som vi känner till och bör fixa i framtiden. Alla listningar av inlägg bör skrivas om från grunden då de är rätt slöa, det här problemet bör man lösa när man väl skriver om listningarna. 

Laguna 13409
Postad: 9 nov 2020

Så här ser det ut:

 

Det där var ju väldigt mystiskt, kan inte reproducera det hos mig var sig i desktop eller mobil.

Någon annan som fått upp dubbletter av trådar på detta sätt?

Ja, ofta. Jag har trott att det är nåt konstigt med browsern (Chrome på jobbet, Firefox hemma).

Aldrig varit med om det. Surfar via Chrome på PC samt iOS på mobila enheter.

Superskumt. Vore toppen om ni kan se något mönster i när det händer och när det inte händer, så vi kan försöka reproducera det. Om vi inte kan få upp det hos oss är det väldigt svårt att felsöka. 

Har heller aldrig haft precis detta problem. Enstaka gånger har en tråd visats dubbelt för mig, men jag tror att det alltid bara har hänt med en enda tråd åt gången och att den och "dubbletten" alltid har legat direkt intill varandra—inte i så här blandad ordning. Kör Chrome på både PC och mobil/android.

macson 124 – Admin
Postad: 11 nov 2020

Det ser helt klart skumt ut!

Kanske kan vi få tillgång till länkar till sidor där detta sker? Logiken för att ladda trådarna är den samma oavsett mobil, desktop osv så det måste antingen bara något i själva trådarna eller någon form av interaktion där detta händer.

Vi kan ju vara uppmärksamma för att se om vi lyckas få upp dubbletter såhär, om man lyckas så skriv gärna hur :)

Det brukar hända när jag scrollar ner tråden så att det står "Visa fler trådar" i en röd ruta, när det sedan kommer fram fler trådar brukar en eller flera vara dubblerade.

Lindehaven 687 – Lärare
Postad: 14 jan 2021

Har själv inte sett dubbla trådar men däremot dubbla prenumerationer. Provat Chrome och Edge. Provat Windows-dator och Android-mobil.

Dracaena Online 813
Postad: 21 feb 2021

Första gången det har hänt mig men jag har lyckats återskapa det Laguna påpekade ett tag sedan.

Jag tryckte in på den för att försäkra mig att det verkligen var samma.

Svara Avbryt
Close