3 svar
46 visningar
kaninälskare 56
Postad: 14 nov 2018

UF företag

hej!

det är så att jag har en deadline till nästa vecka att komma på en idé för mitt UF företag, utgångspunkten är att det skall vara något som kan hjälpa de flesta under vardagens utmaningar unga som gamla, kvinnor och män. I början tänkte jag på reflexer, för det är något som alla kan ha nytta av, dock hade jag gärna velat fråga er om någon har idéer inom liknande område ”något som kan göra skillnad i samhället” för att sedan kunna se vad som kan vara bäst för mig, och se vad jag exempelvis behöver köpa in osv!! 

Jag kom även på att tänka på att tillverka armband, där pengarna sen skall gå till barncancerfonden, hur dessa skall se ut har jag fortfarande inte kommit fram till!

Hade varit jättetacksam om någon kunnat komma med idéer, och skriver här igen om jag kommer på något ytterligare för att alla kan få inspiration! 

Reflexer är en utmärkt idé, och dessutom samhällsnyttigt. Med en bra reflex kan en bilförare som har halvljus på se dig från fem gånger längre avstånd än om du inte har någon reflex. Många reflexer fästs med säkerhetsnål eller ett snöre. Det medför att reflexer inte alltid sitter där de syns bäst, utan där det finns ett hål att fästa snöret i. Den som köpt en jacka för 5000 kanske inte vill sticka ett hål i den, det första de gör. Reflexband sitter ofta klumpigt. Du skulle kunna tillverka reflexer med ett magnetfäste, och kanske någon fin form. 

kaninälskare 56
Postad: 14 nov 2018 Redigerad: 14 nov 2018

ja jag tänkte på reflexer först, men en annan grupp har redan registrerat att de skall sälja reflexer, och i och med att jag fortfarande inte registrerat min ide ville läraren helst att jag skall byta, så att det inte blir allt för likt...

så vet ni något som kan vara inom sanna genre som reflexer som alla är i behov av inom det vardagliga livet? 

kaninälskare 56
Postad: 14 nov 2018

(Kan inte redigera inlägg eller föregående kommentar) 

skrwv till läraren och frågade angående reflexen, och han sa än en gång att jag är tvungen att byta. Har verkligen inget i tankarna som de flesta kan utnyttja, och som kan göra vardagen enklare för de flesta! 

Svara Avbryt
Close