2 svar
798 visningar
Dracaena 5501 – Moderator
Postad: 16 aug 18:11 Redigerad: 19 aug 16:48

Rapportera mera! Åtgärder vid regelbrott

Hej fina användare! Hoppas att ni har det bra i sommarvärmen!

Vi vill påminna er om vikten av att rapportera trådar och inlägg där en användare bryter mot Pluggakutens regler, och att avstå från att själva ge andra användare tillsägelser när ett regelbrott skett. Rapportera istället tråden/inlägget och ge oss gärna en kortfattad beskrivning om ärendet.

Varför vill vi så gärna att ni rapporterar inlägg, istället för att säga till själva eller strunta i det helt? Jo: 

  • Användaren som brutit mot en regel kommer bli tillsagd flera gånger för samma regelbrott då vi oavsett om ni sagt ifrån måste ge en tillsägelse.
  • Risken finns att vissa användare blir förvirrade kring vem de ska vända sig till när alla framstår som moderatorer.
  • Även om vi gör vårt bästa för att vara aktiva i forumet kan vi inte hålla koll på alla trådar konstant. Det är därför viktigt att ni hjälper oss hålla ögonen öppna mot otillåtet beteende.
  • Vi måste dokumentera regelbrott när de sker. Då hänger det på att vi känner till att ett regelbrott har skett.

Vi vill som vanligt att miljön här på Pluggakuten ska vara trevlig och välkomnande för alla, och för att åstadkomma detta behöver vi hålla forumet fritt från taskigt och otillåtet beteende. Det är därför viktigt att alla hjälper till att hålla ögonen öppna på forumet.

 

En viktig sak att komma ihåg är att ni inte behöver vara säkra på att ett inlägg bryter mot en regel, eller vilken regel det gäller. Det vet vi. Om ni tror att ett regelbrott skett, även om ni är osäkra, släng iväg en liten rapport till oss! Det gör ingenting om vi får in rapporter av inlägg som inte riktigt passerar gränsen för regelbrott. 

Med vänliga hälsningar,
Moderatorgänget

Sef alkhafaji 23
Postad: 15 sep 21:34

hur ska man kontakta er ifall det sker?

Jonto 7505 – Moderator
Postad: 15 sep 21:40 Redigerad: 15 sep 21:41
Sef alkhafaji skrev:

hur ska man kontakta er ifall det sker?

Om det är ett specifikt inlägg som man inte tycker känns bra eller som man tror bryter mot reglerna så trycker man på knappen "Rapportera" som finns på varje inlägg. Där får du möjlighet att skriva ett meddelande som kan läsas av alla oss moderatorer och vi ser också inlägget som är rapporterat.

Om det inte bara gäller ett inlägg eller något som skett i PM eller på andra ställen så kan du skriva ett meddelande till någon av oss moderatorer genom att gå in på vår profilsida och trycka på "skicka meddelande".

Moderatorerna är : Jonto

Dracaena

Teraeagle

Smutstvätt

Svara Avbryt
Close