Jonto

Jonto

Hej! 

Jag är en 23-årig lärarstudent i tyska, historia och matematik.

Om ni vill är ni välkomna att följa mig på Instagram under användarnamn:jonben9603

Språkhistoria och grammatik samt språks uppbyggnad och att jämföra språk med varandra ligger mig varmt om hjärtat och jag har läst enstaka kurser i allt ifrån isländska till franska till latin och esperanto. Är framför allt aktiv i språkdelen här på forumet.

Mitt intresse för matematik fanns också tidigt och jag vann distriktsmästerskapet i matematik i nionde klass sen valde jag samhällsvetenskaplig linje istället och kom bort från matematiken men tog upp det igen nu på universitetet och blev åter förälskad. Hjälper till sporadiskt med matematikdelen men frågar även gärna om hjälp när det låser sig med generaliserade integraler, taylorutvecklingar, svåra sannolikhetsberäkningar eller dylikt jobbig universitetsmatematik.

Har ett stort samhälls- och politikintresse sen mina år på samhällsprogrammet, såväl utrikes- som inrikespolitiskt, dock utan partipolitiska engagemang. Sysslar en del med internationella relationer då jag är utbildad FN-rollspelsordförande, d.v.s. leder debatter och diskussioner där elever ikläder sig rollen som företrädare för länder och diskuterar världfrågor. Ska försöka bidra med mina insikter i de kanske mindre aktiva samhällsforumen i den mån jag kan.

Gy-lärare (Ty)
2017 inlägg
Blev medlem: 23 aug 2017
Senast inloggad: 2 minuter sedan

Trådar Jonto deltar i

Laddar...
Close