Jonto

Jonto

(Jonto har blivit i färg och åldrats fyra år över en natt eller så har jag bara uppdaterat den inaktuella profilbilden som legat kvar sen jag blev medlem på nya PA)

Jag är en 24-årig lärare i tyska, historia och matematik. 

Om ni vill är ni välkomna att följa mig på Instagram under användarnamn:jonben9603

Språkhistoria och grammatik samt språks uppbyggnad och att jämföra språk med varandra ligger mig varmt om hjärtat och jag har läst enstaka kurser i allt ifrån isländska till franska till latin och esperanto. Är framför allt aktiv i språkdelen här på forumet.

Mitt intresse för matematik fanns också tidigt och jag vann distriktsmästerskapet i matematik i nionde klass sen valde jag samhällsvetenskaplig linje istället och kom bort från matematiken men tog upp det igen nu på universitetet och blev åter förälskad. 

Har ett stort samhälls- och politikintresse sen mina år på samhällsprogrammet, såväl utrikes- som inrikespolitiskt, dock utan partipolitiska engagemang. Sysslar en del med internationella relationer då jag är utbildad FN-rollspelsordförande, d.v.s. leder debatter och diskussioner där elever ikläder sig rollen som företrädare för länder och diskuterar världsfrågor. Ska försöka bidra med mina insikter i de kanske mindre aktiva samhällsforumen i den mån jag kan.

Tillträdande Moderator
3376 inlägg
Blev medlem: 23 aug 2017
Senast inloggad: 3 timmar sedan

Trådar Jonto deltar i

Laddar...
Close