8 svar
87 visningar
ConnyN är nöjd med hjälpen!
ConnyN 1033
Postad: 26 okt 2019

Bifoga bild

Just nu verkar det inte att fungera att bifoga en bild.

Den inbyggda formelskrivaren visade dollartecken vid försök att avsluta formeln.

Är det fler än jag som har problem?

Teraeagle 7882 – Moderator
Postad: 26 okt 2019 Redigerad: 26 okt 2019

Vi har noterat och felrapporterat detta.

I skrivande stund är det oklart när problemet kommer att vara löst, men under tiden kan man ladda upp bilder på en extern sida och klistra in länken i sitt inlägg.

T ex:

https://imgur.com/upload 

Teraeagle 7882 – Moderator
Postad: 26 okt 2019

Ni som har problem med att ladda upp bilder får gärna skriva vad ni använder för enhet och webbläsare. 

ConnyN 1033
Postad: 26 okt 2019 Redigerad: 26 okt 2019

Dator, Windows 10 (uppdaterad) och Google.

Edit: Testade på telefonen, en Iphone, också. Samma problem.

Micimacko 568
Postad: 26 okt 2019

Iphone, safari

Affe Jkpg 5251
Postad: 26 okt 2019

Dator, Windows 10 

Meddelande från webbplats
Ursäkta nu inträffade något fel av något slag

Laguna 6396
Postad: 26 okt 2019

Hos mig (Ubuntu 14), chrome, ser felmeddelandet ut så här:

 

Ursäkta nu inträffade det ett fel av något slag.

Teraeagle 7882 – Moderator
Postad: 26 okt 2019 Redigerad: 26 okt 2019

Det är fortfarande möjligt att lägga in bilder i forumet manuellt. Då gör ni på följande sätt:

  1. Ladda upp bilden på en extern sida enligt mitt tidigare inlägg.
  2. Högerklicka på bilden och välj ”kopiera bildwebbadress” eller motsvarande för er webbläsare.
  3. I ert inlägg skriver ni [ img ]bildlänken[ /img ] fast utan mellanrummen. Kontrollera att länken slutar på .bildformat t.ex. .jpg

Gör ni på det sättet borde ni  kunna ladda upp bilden i forumet.

Teraeagle 7882 – Moderator
Postad: 26 okt 2019

Nu ska problemet vara löst. Det var strul med en server.

Svara Avbryt
Close