5 svar
86 visningar

Gissa vem som är tillbaka!

(det gjorde jag också)

Äntligen är jag tillbaka i mina smutsiga kläder igen. :D Alla inlägg från Pepparkvarn kommer finnas kvar, men jag kommer att operera från Smutstvätt igen, precis som jag har gjort bakom kulisserna under min tid i exil. Om ni vill skicka PM, släng iväg det till Smutstvätt (jag kommer dock att gå in och kolla på Pepparkvarnskontot då och då så att jag inte missar något). Har ni inte fått svar på era PM på ett halvår, så kommer det förhoppningsvis snart, även om jag har ett trettiotal trådar att gå igenom. Hoppas ni har en fin eftermiddag! :)

mittnamnarjag 2
Postad: 16 jan 2020

Du kan ju hjälpa mig med mitt senaste inlägg.

Qetsiyah 2280
Postad: 16 jan 2020 Redigerad: 16 jan 2020

Nice!

Kan vi lita på det den här gången? ;) 

I så fall, grattis! Härligt att ha dig tillbaks i din rätta skepnad!

Jag vågar hoppas på att det faktiskt är för evigt denna gång! 

Tackar tackar! Lite själviskt egentligen att göra en tråd som denna, men eftersom jag nu ändå har en moderatorroll kan det kanske vara bra att veta. :)

mittnamnarjag, eftersom du har skapat ditt konto idag, och det innebär att man skriver under på att man accepterar att följa Pluggakutens regler, så kan väl inte paragraf 1.9 ha undgått dig:

Det är inte tillåtet att posta ett inlägg i en tråd eller skicka PM med uppmaning till andra användare att svara i en viss tråd. Pluggakuten har många hjälpsamma användare, men de väljer själva vilka trådar de vill delta i och gör det i den takt de själva behagar.

/moderator

Svara Avbryt
Close