5 svar
147 visningar
sadiyo 7
Postad: 6 dec 2017

Hur kan jag utveckla OCH RESONERA

Jag har jätte svårt med matte och engelska några typs måste få bra betyg i nian 

IIIIIIIIIIII 49
Postad: 6 dec 2017

Om du vill bli bättre på engelska kan jag starkt rekommendera att läsa engelska böcker. Se till att du förstår allt som du gör inom matematiken och gör många uppgifter.

 

PS "jättesvårt" och "tips"

Aysa 1450 – Avstängd
Postad: 6 dec 2017 Redigerad: 6 dec 2017

om du utveckla i matte  det räcker med att du träner mycket matte men om du vill bli bra på engelska du kan titta på film eller läsa boken föratt den kan hjälpa dig till att bli bra på prata, förstå o även skriva o dessutom  träna på att skriva engelska med bra ord men viktigaste är att du måste skriva utan fel jag menar DON'T DO SPELLING MISTAKES den gör att du får sämre betyg i provet. jag också har svårt för engelska:-)

Amalali 7
Postad: 9 jan 2018 Redigerad: 9 jan 2018

de som har svårt på någon ämne .den personen  måste la tid på den ämnet . jatte  mycket .och man måste fokusera sig på det saken .inte något annat .så ger jag tips .jag själv kunde inte någon ämne men sen la jag tid på den ämnen jatte  mycket .jag fattar att det är tråkigt .men det beror på att om du vill bli bra på det ämnet.

3 OT-inlägg raderade. /Moderator

DenDanne 315
Postad: 9 jan 2018

När du kollar på TV och ser på engelska program så kan man stänga av den svenska texten och ibland kan du även sätta på engelsk text. När du har svensk text på lyssnar du inte på språket och då lär du dig inget. Men när du tar bort den blir du tvingad att faktiskt lyssna och då lär du dig mycket. 

Svara Avbryt
Close