1 svar
210 visningar
Matte elev 12
Postad: 11 dec 2022 00:17

Jämförelse mellan Hollywood och Bollywood

Hej! Jag skulle behöva hjälp med att förstå uppgiften. Jag har börjat uppgiften med att berätta om dem två filmindustrierna som introduktion, och sedan började jag att jämföra det jag läste om Hollywood med Hollywood filmen jag såg. Jag tänkte sedan jämföra det jag läste om Bollywood med Hollywood filmen jag såg. Men det stannade det till för mig. Har jag börjat rätt? På vilket sätt ska jag jämföra filmen med det jag har läst om Bollywood och Hollywood? Ska jag jämföra filmen med både film industrierna Hollywood och Bollywood eller bara med Bollywood? Skulle jag kunna få en förklaring för vilka krav som krävs enligt det du förstod om uppgiften?  Jag önskar att någon skulle kunna hjälpa mig då det är ganska tufft att plugga själv på distans. Uppskattar all hjälp!

Här kommer instruktionerna: 

Topic A. Understanding the Big Film Industries in the World: Compare Bollywood with a Typical Hollywood Movie

Watch a Hollywood movie of your own choice and read the articles below. In your speech, you need to compare and contrast the Hollywood movie you watched with the information given in the text about Bollywood people and plots.

Kabir, M. Bollywood people, and plots. In Hedencrona, E., Smed-Gerdhar in, K., & Watcyn-Jones, P. (Eds), Solid Gold 1 (pp.54-55). Studentlitteratur (2014)

Difference between Hollywood and Bollywood | Hollywood vs Bollywood. (n.d.). Difference Between | Descriptive Analysis and Comparisons. http://www.differencebetween.info/difference-between-hollywood-and-bollywood

mom3 1
Postad: 13 sep 22:06

Hej

Jag har precis fastnat på samma uppgift. 

Hur gick det för dig?

Svara Avbryt
Close